FOOD MH

HEALTHY GRAB N GO SNACKS

HEALTHY GRAB & GO SNACKS Need a quick snack?? We made a Healthy Grab & Go Snacks in a good pack of a jar 😋 It helps to boost up your energy all day long! Ingredients : 🥜 Almond🥜 Cashew🥜 Pistachio🥜 Shandong Peanut🥜 Sunflower Seed🥜 Pumpkin Seed🥜 Dried Kiwi🥜 Dried Apricot🥜 Dried Cranberry🥜 Premium Kismis …

HEALTHY GRAB N GO SNACKS Read More »

FOOD29 : KISMIS ORGANIK

KISMIS ORGANIK Anak-anak suka sangat makan snek. Keropok, chocolate, gula-gula dan macam-macam lagilah. Kalau boleh hari-hari mesti ada snek. Apa kata kita tukar snek anak-anak kita kepada snek yang lebih sihat. Jom berikan “KISMIS ORGANIK” kepada anak-anak😍 Selain menjadi snek yang sihat, kismis juga boleh diamalkan bagi kesihatan minda tau 😍 Bukan snek untuk anak …

FOOD29 : KISMIS ORGANIK Read More »

FOOD27 PES IKAN BAKAR

PES IKAN BAKAR Pes Ikan Bakar memudahkan mak- mak nak bakar atau buat bahan perapan ikan. Menggunakan bahan-bahan seperti cili kering, garam, gula, bawang, serai, bunga kantan & daun kunyit. Kalau buat pelbagai jenis ikan bakar semasa family gathering mesti seronok kan? Makanan sedap, hubungan silaturrahim pun semakin erat! Senang sangat cara nak perap menggunakan …

FOOD27 PES IKAN BAKAR Read More »

FOOD24 SAMBAL HIJAU

Orang Malaysia ni memang tak sah kalau makan nasi putih tak ada sambal. Campak la negara luar mana-mana sekali pun, mesti terngiang-ngiang sambal yang ada dekat Malaysia 🤤 Hari ini Mommy Happy keluarkan 2 lagi produk makanan sambal yang ready to eat, rasa sekali pasti nak lagi! Haa senang la nak dibawa ke mana-mana je. …

FOOD24 SAMBAL HIJAU Read More »

FOOD23 ACAR IKAN TALANG

ACAR IKAN TALANG Mana peminat-peminat acar? Haa meh sini kita nak share produk makanan terbaru dari Mommy Happy, homemade Acar Ikan Talang yang memang EXTRA UMPH!! 😋 Acar Ikan Talang ini ready to eat tau. Ambil mangkuk, tuang & terus hidangkan untuk dimakan bersama nasi panas. Acar Ikan Talang ini mestilah disimpan di tempat yang …

FOOD23 ACAR IKAN TALANG Read More »

FOOD22 ENRICHED CHOCOLATE WITH CRISPY CEREALS

ENRICHED CHOCOLATE with crispy cereals Ada tak kat sini yang craving cereals dengan chocolate?? Tapi tak nak yang terlampau manis dan makan mesti tak habis sebab muak sangat hmm 🤷🏻‍♀️ Haa korang tahu tak Mommy Happy dah keluarkan FLAVOUR Enriched Chocolate baru yang bakal jadi FAVOURITE makanan korang? 😎 Peminat chocolate korang wajib rasa ENRICHED …

FOOD22 ENRICHED CHOCOLATE WITH CRISPY CEREALS Read More »

FOOD21 SUSU UNTA KURMA

Tahukah anda susu unta mempunyai pelbagai kebaikan dan khasiat berbanding dengan susu kambing atau lembu? Haa terdapat pelbagai kajian tentang kebaikan dan khasiat susu unta ini.   Apa yang beza nya susu unta keluaran Mommy Happy ni ❓   Susu unta dengan ekstrak tambahan buah kurma keluaran Mommy  Happy ini memberikan rasa kelazatan yang sedap …

FOOD21 SUSU UNTA KURMA Read More »

JIWAKU BY MUTIYA – AKTIF.BIJAK.SOLEH

JIWAKU BY TYA ARIFIN JIWAKU ialah vitamin berbentuk cecair yang diperbuat daripada bahan-bahan seperti kurma, kismis, delima, omega 3, serbuk buah oren, kalsium rumpai laut & banyak lagi bahan-bahan yang berkhasiat. Untuk makluman semua, pengambilan Vitamin C dapat membantu memperkuatkan sistem imuniti kita dalam cuba menjauhkan diri dari dijangkiti wabak Covid-19. Antara kebaikan Vitamin Jiwaku …

JIWAKU BY MUTIYA – AKTIF.BIJAK.SOLEH Read More »

FMH04 : KOKO MINDA

Jom dapatkan minuman pra campuran Koko Minda dari Mommy Happy bagi mengekalkan kesihatan yang baik serta kecerdasan yang berpanjangan ! Koko minda ini adalah Halal serta selamat untuk diminum. Bahan-bahan: ☕ serbuk koko ☕ krimer tanpa tenusu ☕ gula ☕ ekstrak kismis ☕ ekstrak kurma Terdapat 10 sachet di dalam 1 packet….pengambilan hanya 1-2 sachet …

FMH04 : KOKO MINDA Read More »

Scroll to Top