FOOD28 GAJUS RANGGUP (ORIGINAL)

Kalau dah duduk atas sofa sambil tengok TV dekat rumah tu mesti mulut ni sibuk betul mengunyah snek ‘krup krap krup krap’ kan? cer angkat tangan sikit 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️

Apa kata korang cuba dapatkan Gajus Rangup snek keluaran terbaru dari Mommy Happy ni pula. Confirm love at first bite! 😍

Snek ni memang ready to eat & menggunakan resealable bag, untuk mengekalkan kerangupannya once sudah dibuka. Dengan packaging & saiznya yang kecil sesuai juga jika dijadikan snek untuk dimakan di dalam kereta semasa perjalanan pulang ke kampung atau dibawa ketika melancong.

Dah la sedap dimakan begitu saja, harga pun MUR MUR je uolssss, RM 15.00 untuk 100g.

Mana nak dapat? Senang je, korang boleh terus whatsapp ejen Mommy Happy laju-laju!