EDUCATIONAL TOYS

Senarai produk Educational Toys

DINOSAUR HAND PUPPET

marilah mengaum kuat! melompat lompat seperti anak dinosaur…rawrrrr rawrrr haha pernah dengar tak hand puppet ? The Dinosaur hand puppet is the world’s best actor and every time your child plays with this hand puppet, a new performance begins. Terfikir tak nak bercerita dengan anak-anak menggunakan hand puppet dinosaur ni ? bestnya hand puppet ni …

DINOSAUR HAND PUPPET Read More »

Multi Purpose Meja Block

RUNSING ANAK2 ASYIK MAIN GADJET 💆🏻‍♀️ Meja Block 2 in 1, MULTI-PURPOSE CREATIVE BLOCKS TABLE kan adaaa 😊 Best nya meja ni sebab dia ada 2 bhagian,bahagian rata dan bahagian untuk main block.. Dengan cara ini ibuayah boleh beli apa saja jenis block, dan biarkan anak-anak mengembangkan daya kreativiti mereka dengan memasang block secara tidak …

Multi Purpose Meja Block Read More »

DURIAN SQUEEZING

DURIAN SQUEEZING 💛 Squeezing toys good for kids hand-eye coordination, develop observing ability & cognitive ability. 💛 Kids can relieve anxiety & tension by squeezing these pressure balls.💛 Squeeze toys can distract your thoughts, the best way to make kids no longer want to bite their nails.💛 Kids can squeeze them & focus on them …

DURIAN SQUEEZING Read More »

ANGRY CAT SQUEEZING

DURIAN SQUEEZING 💛 Squeezing toys good for kids hand-eye coordination, develop observing ability & cognitive ability. 💛 Kids can relieve anxiety & tension by squeezing these pressure balls.💛 Squeeze toys can distract your thoughts, the best way to make kids no longer want to bite their nails.💛 Kids can squeeze them & focus on them …

ANGRY CAT SQUEEZING Read More »

MAGNETIC WORDS SPELLING GAME

Nak anak-anak kenal ABC tak? Sambil-sambil ajar anak-anak spelling. Sambil-sambil tu dapat tambah vocab anak jugak tau. MAGNETIC SPELLING GAME Paling best boleh belajar sambil bermain. Part ni yang paling anak-anak suka 😊 ✔️Colorful, ✔️ magnetic wooden board ✔️ boleh tulis padam. RM25 VIDEO MAGNETIC WORDS SPELLING GAME

AMUSEMENT PARK BLOCK TABLE (Green)

AMUSEMENT PARK BLOCK TABLE (Green) 1️⃣ Meningkatkan kemahiran kreativiti & imaginasi2️⃣ Moderately fixed, blok tidak mudah jatuh ke bawah3️⃣ Bersaiz kecil & menjimatkan ruang penyimpanan4️⃣ Didatangkan dengan warna yang menarik 📦 Pakej merangkumi: ✅ Meja Blok✅ Dinosaur✅ Blok Mini Saiz (cm) : 37.5 x 20 x 28.5 Harga : Rm 39.00 VIDEO AMUSEMENT PARK BLOCK …

AMUSEMENT PARK BLOCK TABLE (Green) Read More »

BUKU SAYA ANAK MERDEKA

Bersempena dengan bulan kemerdekaan negara pada tahun ini, jom raikannya bersama Mommy Happy 🎉 Bestnya BUKU SAYA ANAK MERDEKA! ada QR CODE video tambahan sejarah yang mana bleh meningkatkan semangat patriotisma dalam diri anak2…woww Haaa! cukup dengan info pengetahuan tengtang kemerdekaan di Malaysia…ada pelbagai lagi info menarik haa nak tahu tak ? buku ini disampaikan …

BUKU SAYA ANAK MERDEKA Read More »

Learn Time Board

Learn Time Board adalah pakej pendidikan untuk perkembangan dan pembelajaran anak-anak, yang terdiri daripada analog waktu untuk membantu anak mengenal masa. 🕕 Papannya tahan lama dan diperbuat daripada papan keras yang mesra pengguna. 🕖 Board yang boleh ditulis dan dipadam , disertakan 1 PERCUMA whiteboard marker 🕑 Jarum jam boleh digerakkan dan praktikal adalah bertujuan …

Learn Time Board Read More »

PEN MAZE AND CHESS

PEN MAZE AND CHESS Ciri-ciri: 1️⃣ DOUBLE-SIDE DESIGN: Kedua-dua bahagian boleh digunakan untuk bermain permainan, 2 dalam 1, sangat praktikal. Permainan yang perlu fokus pada proses dan menyesuaikan kawalan keupayaan tangan kanak-kanak. 2️⃣ KUALITI: Diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi, ibubapa boleh membiarkan anak-anak anda bermain dengan mainan ini. Permukaannya yang licin tanpa tepi bucu yang …

PEN MAZE AND CHESS Read More »

DINOSAUR SURPRISE FUN

DINOSAUR SURPRISE FUN Perfect size for both kids & adults hands. Suitable for playing indoor and outdoor, including lawns, patios, living rooms, preschools, kindergarten & anywhere else. Different textures for tactile exploration. Realistic manual painting make these great for role-play & even puppet theater that are super real & bring more fun for players. 🟢 …

DINOSAUR SURPRISE FUN Read More »

MATH LINK CUBES

MATH LINK CUBES This cubes promote school readiness with activities that support math skills including counting, addition & subtraction. Great for home school or classroom activity! Cubes easily snap together on all sides of each cube with geometric shape cutouts for more complex patterning activities. Math Link Cubes feature geometric shape cutouts for visual & …

MATH LINK CUBES Read More »

DINOSAUR TOYS

DINOSAUR TOYS Every children has a special ‘friendship’ with dinosaurs, they likes to collect all kinds of dinosaur models, and hope to have their own dinosaur world 🦕 Children can learn about dinosaurs while playing with this toy. The head part of dinosaurs can be rotated. Many types of colors bring fun to children. It …

DINOSAUR TOYS Read More »

SHOPPING CART

Kids now can go shopping just like their parents with this shopping cart set. This shopping cart set will really encourage them to learn and have fun at the same time. Shopping Cart has a high simulation details with mini shape that can attract children attention and let them enjoy it. This is a special …

SHOPPING CART Read More »

LOONY BIN

Dumping trash in a dumpster won’t be this fun, this is a brand new toy, it can make you better practice pitching. This movable crazy dustbin would be suitable for indoor game. Players can attempt to toss their paper balls into the trash bin while it unexpectedly opens & closes its lid. The balls are …

LOONY BIN Read More »

FISHING GAME

FISHING GAME When fishing, you need to have good balance & coordination. You must learn how to coordinate your hands when reeling in a catch. Your eye & hand coordination should also be excellent, for a successful catch. Good balance is key. Kids need to be stable at all times. Enjoyment parent-child fishing toys, deepening …

FISHING GAME Read More »

SPELLING GAME

SPELLING GAME A young child is learning all the time & all types of ‘play’ are opportunities to learn. Whatever the youngster’s age or development level, matching letter will amuse & entertain because it is so flexible. The game play will adapt as the child grows & continue to promote the basics letter & word …

SPELLING GAME Read More »

CROSS COUNTRY

CROSS COUNTRY This toys is really easy to assemble & using simple rules to play. This excellent mini-game will help children improve their attention. Let’s see who picks the carrots on the mountain first! Everyone must be careful! The rabbit may fall into the hole & disappear, but it’s worth watching the path leading is …

CROSS COUNTRY Read More »

JUNIOR TOOLSET

JUNIOR TOOLSET This Junior Tool Set is specially designed for your little one. Parents can participate in role-playing with their kids that help to improve parent-child interaction. It is easy to assemble & no other tools are required for assembly. It has a variety of tools including everything that a young builder needs for the …

JUNIOR TOOLSET Read More »

ENGINEER VEHICLE

ENGINEER VEHICLE Kids can manually control the angle of the bucket & dig the sediment. This engineer vehicle has its own inertia wheels, extremely easy to use & no batteries required, it can move forward with a gentle push. Through these worked features, the child can have a clear understanding of the actual operation of …

ENGINEER VEHICLE Read More »

SEWING KIT DINOSAUR

SEWING KIT DINOSAUR🦖🦖 Apa yang bagusnya *SEWING KIT (DINOSAURI)* ni? Aktiviti menjahit DIY ni adalah bagus untuk sensori dan motor halus anak-anak Anak dapat belajar mengawal pergerakan motor halus dan genggaman jari melalui aktiviti menjahit ini. Selain itu, ia bukan alat jahit yang mudah, malah ia adalah mainan yang berbentuk pendidikan  Melalui aktiviti sewing kit …

SEWING KIT DINOSAUR Read More »

DINOSAUR TRACK CAR

The track set will encourage exploration and curiosity, and help stimulate children’s mind and creativity, which could benefit a lot to children’s early development. The tracks are designed to be assembled and disassembled easily. The car only need 1 pieces AA battery to function but the battery are not included. Children can create their own …

DINOSAUR TRACK CAR Read More »

PENTAGON CONGAK

Musim PdPr dan Cuti Sekolah akan datang ni.. masa terbaik nak tingkatkan penguasaan Asas Matematik Kali ni kami nak ajar Pelbagai Teknik Kira Cepat dan Congak untuk Anak-anak 🔹Ada QR Code untuk Video Che Man ajar🔹 Kartun/Langkah Penerangan 🔹 Latihan Pemahaman dan Pengukuhan🔹 Ada Sticker juga untuk naikkan Semangat Anak Belajar dan Anak Tanda Teknik …

PENTAGON CONGAK Read More »

HANDBAG BUBBLE CAMERA

The bubble camera features the electric bubble generation & the use of a motor greatly increases the bubble generation rate. The bubble camera features the gorgeous lighting fun sound effects, just press the shutter button, the product will quickly bubble out with light music & music can also be turned off independently. This may help …

HANDBAG BUBBLE CAMERA Read More »

AIR BATTLE 3 IN 1

This 3 in 1 function toys can be played for indoor & outdoor occasion. It can be used for both shooting balls & airplanes. The soft bullets make them family-friendly shooting blaster toy. Include rubber bands so kids can manually shoot the airplanes with their hands. It has anti-slip design & easy to use without …

AIR BATTLE 3 IN 1 Read More »

CAR FELT

CAR FELT  Apakah kelebihan kedua-dua felt ini?? ✅ Membantu perkembangan skill motor halus kanak-kanak melalui sensori sentuhan✅ Membantu meningkat IQ & kemahiran menyelesaikan masalah✅ Dapat belajar asas konsep kiraan dengan cara yang menarik dan menghiburkan✅ Meningkatkan daya fokus Materialnya boleh dicuci. Kanak-kanak juga akan mudah tertarik kerana ianya berwarna-warni & mempunyai bentuk yang menarik. Material …

CAR FELT Read More »

KITCHEN STORAGE BOX

✅ Perfect to develop a child’s imagination & enhance early learning✅ Improve a child’s social skills & cognitive skills✅ Improve creativity while having fun✅ Pretend play set help kids in looking for their interest This set of storage box comes with 1 box, multiple accessories & stickers. This play set can be easily stored into …

KITCHEN STORAGE BOX Read More »

COOKWAVE STORAGE BOX

✅ Perfect to develop a child’s imagination & enhance early learning✅ Improve a child’s social skills & cognitive skills✅ Improve creativity while having fun✅ Pretend play set help kids in looking for their interest This set of storage box comes with 1 box, multiple accessories & stickers. This play set can be easily stored into …

COOKWAVE STORAGE BOX Read More »

TOOL STORAGE BOX (RED)

STORAGE BOX  ✅ Perfect to develop a child’s imagination & enhance early learning✅ Improve a child’s social skills & cognitive skills✅ Improve creativity while having fun✅ Pretend play set help kids in looking for their interest This set of storage box comes with 1 box, multiple accessories & stickers. This play set can be easily …

TOOL STORAGE BOX (RED) Read More »

ET104- NUMBERS LEARNING LOCK

NUMBER LEARNING LOCKS 🔐Belajar numbers dengan lebih seronok! 🤩Mengasah kemahiran motor, pergerakan tangan anak-anak.Kemahiran visual, fokus.Koordinasi tangan dan mata.Pilih kunci yang betul untuk buka mangga 🔑🔓

GAME POSTER DAM DAN KAD BAHASA ARAB

Anak-anak dan murid-murid bosan hafal perkataan bahasa arab asas dalam pelajaran Bahasa Arab? 📌Bab peralatan rumah/sekolah/kelas📌Bab pakaian📌Buah-buahan📌Sayur-sayuran📌Haiwan/Binatang Kami bantu dengan Game Dam & Kad Bahasa Arab Fun Musabir anak-anak seronok menghafal sambil bermain dengan kawan-kawan, mak ayah ,adik beradik dan guru-guru. Berminat? TESTIMONI GAME POSTER DAM DAN KAD BAHASA ARAB

KOMBO MEJA ART ( BIRU ) DAN BUKU MELUKIS

PAKEJ KOMBO BUKU SAYA SUKA MELUKIS & MEWARNA (COVER LAMA) + MY FUN CREATIVE TABLE ❗ Membina imaginasi anak-anak untuk lebih kreatif, lebih fokus, dan dapat memberi tumpuan yang lebih baik pastinya adalah impian ibu ayah. Bagaimana pakej ini dapat membantu anak-anak anda? Apabila anak-anak dapat melukis corak tertentu, seperti mengikuti corak bulatan, persegi, atau …

KOMBO MEJA ART ( BIRU ) DAN BUKU MELUKIS Read More »

SEWING KIT (Owl)

Apa yang bagusnya SEWING KIT (Owl) ni? Aktiviti menjahit DIY ni adalah bagus untuk sensori dan motor halus anak-anak Anak dapat belajar mengawal pergerakan motor halus dan genggaman jari melalui aktiviti menjahit ini. Selain itu, ia bukan alat jahit yang mudah, malah ia adalah mainan yang berbentuk pendidikan juga Melalui aktiviti sewing kit ini, ibu …

SEWING KIT (Owl) Read More »

SEWING KIT (ELEPHANT)

Apa yang bagusnya SEWING KIT (ELEPHANT) ni? Aktiviti menjahit DIY ni adalah bagus untuk sensori dan motor halus anak-anak Anak dapat belajar mengawal pergerakan motor halus dan genggaman jari melalui aktiviti menjahit ini. Selain itu, ia bukan alat jahit yang mudah, malah ia adalah mainan yang berbentuk pendidikan juga Melalui aktiviti sewing kit ini, ibu …

SEWING KIT (ELEPHANT) Read More »

SEWING KIT (UNICORN)

Apa yang bagusnya SEWING KIT (UNICORN) ni? Aktiviti menjahit DIY ni adalah bagus untuk sensori dan motor halus anak-anak Anak dapat belajar mengawal pergerakan motor halus dan genggaman jari melalui aktiviti menjahit ini. Selain itu, ia bukan alat jahit yang mudah, malah ia adalah mainan yang berbentuk pendidikan juga Melalui aktiviti sewing kit ini, ibu …

SEWING KIT (UNICORN) Read More »

Memory games (Box Pink)

Memory games (Box Pink) sangat mudah dimainkan. Ia juga dapat mengasah kemahiran ingatan si kecil. Ibuayah bahkan boleh membuat set permainan ini seperti contoh dapat mendorong kanak-kanak introvet membina keyakinan mereka untuk participate serta memberi respon yang baik ketika bermain permainan ini Cara bermain: Pelbagai cara sebenarnya untuk bermain permainan memory game ini, boleh terus …

Memory games (Box Pink) Read More »

DISET14-CREATIVE TOOLBOX

242 PCS CREATIVE TOOLS BOX 🔴 Mainan creative tools box ini adalah mainan pendidikan yang paling menyeronokkan dan perlu dimiliki oleh anak-anak anda! 🔴 Mainan pembinaan bangunan untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan meningkatkan kemahiran motorik halus, logik, dan kemahiran menyelesaikan masalah 🔴 Binaan untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan meningkatkan kemahiran motorik, logik dan kemahiran menyelesaikan …

DISET14-CREATIVE TOOLBOX Read More »

SHAPE LOGARITHMIC PLATE

SHAPE LOGARITHMIC PLATE ☘️ Tidak Berbahaya dan Bebas Bahan Kimia☘️ Diperbuat daripada 100% kayu semula jadi dengan cat berasaskan bahan yang tidak berbahaya☘️ Membina kemahiran koordinasi tangan dan mata kanak-kanak☘️ Kaedah terbaik untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan berusia 3 hingga 6 tahun untuk mempelajari nombor,warna dan bentuk☘️ Pelajari nombor, bentuk, dan warna, menyusun warna, padanan …

SHAPE LOGARITHMIC PLATE Read More »

FEBET09-MEMORY GAME

Memory games sangat mudah dimainkan. Ia juga dapat mengasah kemahiran ingatan si kecil. Ibuayah bahkan boleh membuat set permainan ini seperti contoh dapat mendorong kanak-kanak introvet membina keyakinan mereka untuk participate serta memberi respon yang baik ketika bermain permainan ini Cara bermain: Pelbagai cara sebenarnya untuk bermain permainan memory game ini, boleh terus bermain sehingga …

FEBET09-MEMORY GAME Read More »

FEBET06-BIRD TREE PUZZLE DIY BLOCKS

BIRD TREE-PUZZLE DIY BLOCKS AUSTRALIAN BIRD TREE PUZZLE adalah salah satu daripada lapan koleksi Ecosystem. Setiap pokok mempunyai lapan burung yang dilukis dengan lukisan tangan. Australian birds: 🌳 Splendid Fairywren🌳 Galah🌳 Rainbow Lorikeet🌳 Mitchell’s Cockatoo🌳 Cockatiel🌳 Laughing Kookaburra🌳 Eastern Rosella🌳 Gouldian Finch 🌟 Saiz puzzle: 31 cm (T) x 24 cm (L) x 2.5 cm …

FEBET06-BIRD TREE PUZZLE DIY BLOCKS Read More »

FEBET01-KNOCK THE BALL LADDER

Wooden Knock Ball Ladder Toy 🌸 Mainan ini menggunakan perlbagai warna yang terang, dapat meningkatkan pengetahuan warna kanak-kanak. 🌸 Anak-anak akan mengetuk bola dengan tukul dan bola akan meluncur turun di tangga, sangat seronok! 🌸 Dalam proses anak-anak bermain, mereka dapat melatih kemampuan koordinasi tangan-mata anak-anak. 🌸 High-Quality product Spesifikasi: 🌟 Bahan: Kayu🌟 Warna: Berwarna-warni🌟 …

FEBET01-KNOCK THE BALL LADDER Read More »

FEBET02-MATCHING SPELLING & TRACING TOYS

MATCHING, SPELLING & TRACING TOYS Lupakan TV, komputer atau permainan mudah alih. Permainan Matching, spelling & tracing adalah rakan permainan kanak-kanak terbaik dan alat pengajaran penting untuk mendidik anak-anak terutamanya kepelbagaian aktiviti pengukuhan untuk ABC, 123 dan sebagainya. 🌸 Permainan ini mengandungi flashcards yang boleh ditulis dan dipadam (33 kad bercetak depan belakang)🌸 Warna yang …

FEBET02-MATCHING SPELLING & TRACING TOYS Read More »

LETS LEARN TIME

Let’s Learn Time Board adalah pakej pendidikan untuk perkembangan dan pembelajaran anak-anak, yang terdiri daripada analog waktu untuk membantu anak mengenal masa. ➡️ Papannya tahan lama dan diperbuat daripada papan keras yang mesra pengguna. ➡️ Jarum jam boleh digerakkan dan praktikal adalah bertujuan untuk anak-anak mempelajari masa. ➡️ Dilengkapi dengan jarum jam yang boleh disesuaikan …

LETS LEARN TIME Read More »

DISET17-3 IN 1 CATCHING GAME

3-IN-1 CATCHING GAME Ciri-ciri: 🌸 Ikan dapat dibawa keluar dengan mudah dengan pancing, kerana ini dilengkapi dengan magnet 🌸 Pangkalan kayu mempunyai lubang dengan saiz yang berbeza di mana lobak merah nya juga bersaiz beza 🌸 Membangunkan kemahiran motor halus, koordinasi tangan-mata, ketangkasan, dan tumpuan anak-anak Spesifikasi: ✔️ Diperbuat daripada kayu, magnet dan kain felt …

DISET17-3 IN 1 CATCHING GAME Read More »

DISET16-MAGIC BLOCKS

MAGIC BLOCKS INTELLIGENCE WOODEN TOYS ini diperbuat daripada kayu. Bahagian tepinya yang halus, tidak tajam dan selamat untuk kanak-kanak. Namun perlu berada di bawah kawalan ibu bapa. Ciri-ciri: 🌸 Meningkatkan imaginasi kanak-kanak kerana mereka perlu memahami arahannya 🌸 Bermain secara bebas dalam membina apa sahaja bentuk yang mereka mahukan 🌸 Meningkatkan koordinasi mata-tangan & meningkatkan …

DISET16-MAGIC BLOCKS Read More »

MAYET10-FENCE

Educational toys fence High Quality plastic. 44pcs  Variety Shape Colorfull Mudah di kemas size besar. Non Toxic Manual aktiviti Rasai pengalaman baru jd kreatif extreme Products Under MC certification. Meransang minda kreatif Melatih motor halus Menajamkan daya Imaginasi Meningkatkan daya Focus. Meningkatkan daya Sensory Meransang fungsi otak kanan  Meransang Kordinasi Mata & tangan MENGURANGKAN KETAGIHAN …

MAYET10-FENCE Read More »

BK126 – PENTAGON SIFIR

Sifir punca anak lemah Matematik ??? “Pelajar yang tidak menguasai sifir akan menghadapi kesukaran dalam matematik lanjutan seperti pecahan dan pembahagian yang merupakan peramal kejayaan Matematik di sekolah.” Kajian oleh Wallace & Gurganus (2002) dan Robert Siegler (2012)Ya .. Sifir itu kunci Matematik. Lemah Sifir anak maka potensi untuk anak gagal dalam subjek Matematik amat …

BK126 – PENTAGON SIFIR Read More »

FINGER COUNTING NUMBER FELT

FINGER COUNTING NUMBER FELT Ciri-ciri: Melalui permainan ini, anak-anak dapat belajar asas konsep kiraan. Boleh digunakan untuk belajar mengira nombor seperti penambahan dan pengurangan dengan cara yang menarik dan menghiburkan. Mainan pendidikan yang sesuai untuk meningkatkan interaksi ibu bapa anak-anak dan perkembangan intelektual, dengan menghabiskan masa berkualiti bersama. Direka dengan bentuk jari yang comel, jari-jari …

FINGER COUNTING NUMBER FELT Read More »

APPLE NUMBER FELT

APPLE NUMBER FELT Ciri-ciri: 🌳 Melalui permainan ini, anak-anak dapat belajar asas konsep kiraan iaitu jumlah epal yang dilekatkan pada pokok adalah perlu sama dengan jumlah nombor yang dilekatkan pada bahagian batang pokok, Disitu anak-anak akan dapat belajar mengira jumlah epal, sebelum melekatkan nombor yang betul. 🌳 Epal dan nombor disertakan dengan felt fabric dan …

APPLE NUMBER FELT Read More »

TEST TUBE CLAMP BALL TOYS

Open your baby’s curiosity about the lab; Exercise your baby’s hands-on ability, attention, imagination and thinking ability; Specifications:Category: table top gamesMaterial: plastic, paperApplicable age: over 3 years old RM25   VIDEO TEST TUBE CLAMP BALL TOYS Testimoni Test Tube https://youtu.be/zEiZvbM-p7Yhttps://youtu.be/JYTU2lSSWKw

DISET11-MAGNETIC COLORFUL TETRIS

Magnetic Colourful Tetris Building Blocks Puzzle Toys Ciri-ciri: 1️⃣ Bahan yang digunakan adalah diperbuat daripada bahan kayu yang selamat untuk digunakan, kanak-kanak dapat menggunakannya dengan rasa yakin. 2️⃣ Fungsi intelektual: Mainan ini dapat memupuk kemampuan kognitif dan kemampuan berfikir kanak-kanak mengenai warna dan bentuk. 3️⃣ Reka bentuk magnet yang mempunyai 40 +- blok magnetik yang …

DISET11-MAGNETIC COLORFUL TETRIS Read More »

DISET13-FIVE SIDES LEARNING SHELF

FIVE SIDES LEARNING SHELF Ciri-ciri: 🌸 Membangunkan kemampuan kognitif anak-anak kecil anda 🌸 Meningkatkan imaginasi anak-anak 🌸 Kanak-kanak akan memberi perhatian untuk mengingat sesuatu gambaran objek 🌸 Keupayaan pemerhatian dan keupayaan koordinasi tangan-mata anak-anak 🌸 Memahami konsep angka secara abstrak Spesifikasi: 🤹🏻 Kayu Berkualiti Terbaik 🤹🏻 Mempunyai 5 sisi permukaan yang berbeza, boleh digunakan untuk …

DISET13-FIVE SIDES LEARNING SHELF Read More »

DISET12-CHILDREN COMPUTING TOYS

CHILDREN COMPUTING TOYS Ciri-ciri: 1️⃣ Mainan seperti “Kalkulator” kayu ini dapat membantu ibubapa mengajar anak-anak dalam membantu meningkatkan kemahiran matematik, corak, dan pengecaman warna. 2️⃣ Fungsi manik-manik kayu: Gunakan sekali dalam pembelajaran matematik anak-anak terutama subjek pengiraan nombor, tambah-tolak, dan pengecaman warna. 3️⃣ Reka bentuk yang boleh didirikan dan multifuntion. Spesifikasi:✔️ Bahan: kayu (selamat digunakan)✔️ …

DISET12-CHILDREN COMPUTING TOYS Read More »

DISET10-HAND KNOCKS THE XYLOPHONE

HANDS KNOCKS THE XYLOPHONE Ciri-ciri: 🎼 Mainan ini diperbuat daripada lapan cakera keluli berwarna dan dua batang drum kayu yang mana setiap daripadanya apabila di ketuk akan menghasilkan bunyi yang berbeza. 🎼 Mengajar kanak-kanak mengenal pelbagai warna 🎼 Membangkitkan minat kanak-kanak terhadap muzik, pada masa yang sama menggunakan kelenturan pergelangan tangan mereka. Spesifikasi: 🤹🏻‍♂️ Kayu …

DISET10-HAND KNOCKS THE XYLOPHONE Read More »

DISET09-PEN MAZE FLIGHT CHESS

PEN MAZE FLIGHT CHESS Ciri-ciri: 1️⃣ DOUBLE-SIDE DESIGN: Kedua-dua bahagian boleh digunakan untuk bermain permainan, 2 dalam 1, sangat praktikal. Permainan yang perlu fokus pada proses dan menyesuaikan kawalan keupayaan tangan kanak-kanak. 2️⃣ KUALITI: Diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi, ibubapa boleh membiarkan anak-anak anda bermain dengan mainan ini. Permukaannya yang licin tanpa tepi bucu yang …

DISET09-PEN MAZE FLIGHT CHESS Read More »

DISET08-WOODEN KNOCKS THE BALL

WOODEN KNOCKS THE BALL Ciri-ciri: 1️⃣ Mainan WOODEN KNOCKS THE BALL sangat sesuai untuk membantu anak anda mengenali warna dan bentuk. 2️⃣ Bola secara automatik akan keluar setelah dipukul oleh tukul yang mana akan membantu anak-anak dalam menggunakan kekuatan pergelangan tangan mereka. 3️⃣ Ia juga berfungsi sebagai mainan pendidikan yang hebat, membantu meningkatkan koordinasi mata …

DISET08-WOODEN KNOCKS THE BALL Read More »

DISET06 – RAINBOW ARCHED BUILDING BLOCK

Rainbow Architect Building block 🌈 adalah satu set kayu beech dalam enam warna pelangi, dengan kemasan yang menunjukkan butiran kayu. Blok dalamannya adalah separa bulatan iaitu 3D yang kukuh. Rainbow Architect Building block sangat sesuai 👇 ❤️ untuk pembinaan (membina struktur arca) dan permainan khayalan❤️ untuk meneroka ukuran dan skala❤️ menggunakan istilah matematik – lebih …

DISET06 – RAINBOW ARCHED BUILDING BLOCK Read More »

ET57 QURANIC KIDS EXPLORER

USTAZ ELYAS ISMAIL PUN ADA Q-STEAM SUPERB HUFFAZ NI! Jom dengarkan apa kata beliau tentang Q-steam ini 😉 Buntu nak kaitkan surah-surah hafazan dengan aktiviti Sains, Teknologi, Kejuruteraan, Seni, Teknologi dan Matematik ? ❗ Kini Superb Huffaz menampilkan Kit istimewa yang mengandungi aktiviti Q-STEAM bertaraf antarabangsa sesuai untuk anak-anak berusia 4 tahun ke atas. ❗ …

ET57 QURANIC KIDS EXPLORER Read More »

DISET05-MAGNET RECOGNIZE WORDS

MAGNETIC RECOGNIZE WORDS Ciri-ciri: ✅ Reka bentuk magnetik, mempunyai pelbagai cara bermain seperti mengeja perkataan pada kad gambar, belajar mengira, belajar mengenal objek dan sebagainya ✅ Tidak hanya terdapat huruf tetapi juga nombor untuk aritmetik ✅ Material yang digunakan juga selamat untuk kanak-kanak berumur 3-5 tahun ✅ Meningkatkan kesedaran kanak-kanak terhadap objek-objek dalam kehidupan ✅ …

DISET05-MAGNET RECOGNIZE WORDS Read More »

DISET02-DRILL DINOSAUR

Drill Dinosaur 🦖 Mainan pembinaan bangunan untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan meningkatkan kemahiran motorik halus, logik, dan kemahiran menyelesaikan masalah 🦖 binaan untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan meningkatkan kemahiran motorik, logik dan kemahiran menyelesaikan masalah🦖 Pemutar skru yang selamat dan licin sesuai untuk tangan kecil kanak-kanak 🦖 Dengan skru dan baut kecil, merupakan mainan yang …

DISET02-DRILL DINOSAUR Read More »

DIS-ET-01 – MEJA LEGO BARU – MULTIFUNCTIONAL BUILDING BLOKCS NEW DESIGN

RUNSING ANAK2 ASYIK MAIN GADJET Meja Block 2 in 1 Best nya meja ni sebab dia ada 2 bhagian,bahagian rata dan bahagian untuk main block.. Dengan cara ini mommy-mommy and daddy-daddy boleh beli apa saja jenis block,dan biarkan anak-anak mengembangkan daya kreativiti mereka dengan memasang block,secara tidak langsung dapat meralitkan anak-anak daripada berterusan bermain gadget.😍😍 …

DIS-ET-01 – MEJA LEGO BARU – MULTIFUNCTIONAL BUILDING BLOKCS NEW DESIGN Read More »

NOVET20-CREATIVE BLOCKS

CREATIVE BLOCKS [47 RANDOM SHAPE] ✅ High-quality Plastic✅ 47 pcs pelbagai bentuk dan warna✅ Plastic storage, mudah di bawa dan mudah di kemas kerana saiznya yang besar ✅ Mudah untuk anak-anak pasang✅ Non Toxic✅ Selamat untuk bayi 💕 Membina minda kreatif anak-anak💕 Melatih motor skill anak-anak dan menajamkan daya imaginasi mereka dalam menghasilkan sesuatu binaan💕 …

NOVET20-CREATIVE BLOCKS Read More »

ET400- Cartoon Shaped Intelligent Box

Material yang digunakan ada jenis kayu yang mesra alam serta selamat digunakan. Kenapa ia dipanggil KOTAK BIJAK (Intelligent Box)?👇✅Penglihatan anak-anak dapat dilatih✅Keupayaan pergerakkan tangan anak-anak dapat dipertingkatkan✅Keupayaan kognitif & ‘coordination’ dapat dibentuk✅Komunikasi antara ibu bapa dan anak-anak dapat diwujudkan Malah, reka bentuk permainan yang mempunyai bentuk, warna dan gambar haiwan yang menarik ini akan menjadikan …

ET400- Cartoon Shaped Intelligent Box Read More »

NOVET04 – MATHEMATICS ENLIGHTENMENT TEACHING AIDS

Mathematics enlightenment teaching aids ini merupakan set pembelajaran awal yang menyeronokkan dan membantu mengembangkan pengenalan nombor dan kemahiran motor halus anak-anak. ❤️ Kad nombor yang mempunyai gambar berkaitan dengan kuantiti nombor, anak-anak dapat memadankan block kayu nombor pada kad tersebut ❤️ Kad bagi pembelajaran operasi tambah dan tolak adalah matematik sederhana (0-10), dicetak depan dan …

NOVET04 – MATHEMATICS ENLIGHTENMENT TEACHING AIDS Read More »

NOVET03-WOODEN FRUITS CUTTING TOYS

WOODEN FRUITS CUTTING TOYS 🍎 Mainan yang sangat kreatif untuk anak-anak anda bermain🍏 Meningkatkan kemampuan dan daya imaginasi mereka.🍎 Kanak-kanak belajar tentang pelbagai jenis dan ciri-ciri yang ada pada buah/sayur tersebut🍏 Menggalakkan kanak-kanak bercerita tentang khasiat atau manfaat yang ada pada buah/sayur serta dapat merangsang imaginasi mereka.🍎 Anak-anak boleh memotong buah menjadi dua bahagian yang …

NOVET03-WOODEN FRUITS CUTTING TOYS Read More »

NOVET02 – 3 IN 1 NUMBER SHAPE BOARD

3 in 1 Number Shape Matching Wooden Logarithmic Board ☘️ Tidak Berbahaya dan Bebas Bahan Kimia☘️ Diperbuat daripada 100% kayu semula jadi dengan cat berasaskan bahan yang tidak berbahaya☘️ Membina kemahiran koordinasi tangan dan mata kanak-kanak☘️ Kaedah terbaik untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan berusia 3 hingga 6 tahun untuk mempelajari nombor, symbol,warna dan bentuk☘️ Membantu …

NOVET02 – 3 IN 1 NUMBER SHAPE BOARD Read More »

NOVET01 – FUN LITERACY GAMES

Permainan yang menyeronokkan iaitu Fun Literacy Game adalah permainan yang interaktif, dapat membantu membina perbendaharaan kata, kemahiran bahasa dan banyak lagi ☘️ Sesuai untuk kanak-kanak berumur 3 tahun ke atas☘️ Mempunyai 2 tahap kesukaran☘️ Penyertaan orang dewasa diperlukan semasa anak-anak bermain Konsep Pembelajaran adalah: ☘️ Objektif dan pengecaman kata☘️ Recognition dan pemadanan yang lebih baik☘️ …

NOVET01 – FUN LITERACY GAMES Read More »

Scroll to Top