Senarai produk Educational Toys

NOVET03-WOODEN FRUITS CUTTING TOYS

WOODEN FRUITS CUTTING TOYS 🍎 Mainan yang sangat kreatif untuk anak-anak anda bermain🍏 Meningkatkan kemampuan dan daya imaginasi mereka.🍎 Kanak-kanak belajar tentang pelbagai jenis dan ciri-ciri yang ada pada buah/sayur…

Continue Reading NOVET03-WOODEN FRUITS CUTTING TOYS

PO99 – STHEROSCOPIC (RANCOM COLOUR)

Real Working Stethoscope Fungsi :☑️ memberi pengalaman sebenar kepada kanak-kanak untuk belajar tentang organ tubuh manusia, fokus kepada jantung.☑️ meningkatkan kebolehan mendengar secara fokus Warna pilihan : random RM25 https://youtu.be/EmNXnjBH_y4

Continue Reading PO99 – STHEROSCOPIC (RANCOM COLOUR)

NOVET01 – FUN LITERACY GAMES

Permainan yang menyeronokkan iaitu Fun Literacy Game adalah permainan yang interaktif, dapat membantu membina perbendaharaan kata, kemahiran bahasa dan banyak lagi ☘️ Sesuai untuk kanak-kanak berumur 3 tahun ke atas☘️…

Continue Reading NOVET01 – FUN LITERACY GAMES

JUNET34-DOMINOS 360pcs

Domino 360pcs✅ Melatih fokus otak kiri dan kanan✅ Jadi orang yang strategis✅ Melatih sabar (ada yg sampai menangis tau main domino ni.. Hahah)✅ Menajamkan otakRM49 Video Domino https://youtu.be/jFa_MRZroOc

Continue Reading JUNET34-DOMINOS 360pcs

JUNET33-DOMINOS 100pcs

Domino 100 pcs✅ Melatih fokus otak kiri dan kanan✅ Jadi orang yang strategis✅ Melatih sabar (ada yg sampai menangis tau main domino ni.. Hahah)✅ Menajamkan otakRM21 Video Domino https://youtu.be/tRMIXTk8id8

Continue Reading JUNET33-DOMINOS 100pcs

ET202- Children Building New

TREE❤️ boleh dimainkan oleh seorang anak, atau sekumpulan anak-anak dalam menghasilkan satu projek tertentu, atau projek yang tidak ditentukan❤️ ia juga membantu anak-anak untuk berkomunikasi, berpasukan, dan berimaginasi.❤️ Warna yang…

Continue Reading ET202- Children Building New

MAYET25-LETTER CARD

Descriptions:-This set of letter cards is very interesting. -The baby can recognize the letters and learn the English name of the animals on the card. -The animal cards can better…

Continue Reading MAYET25-LETTER CARD

SEPET05-TREADING SHOELACE WOODEN TOYS BOY

Mainan hebat khas untuk membantu meningkatkan kemahiran motor halus kanak-kanak, koordinasi tangan-mata, dan kemahiran menyelesaikan masalah ☺️🥰 TREADING TOYS, MENDORONG PERKEMBANGAN MINDA ANAK SEAWAL USIA 😍🌈 Hi saya adalah mainan…

Continue Reading SEPET05-TREADING SHOELACE WOODEN TOYS BOY

SEPET06-TREADING SHOELACE WOODEN TOYS GIRL

Mainan hebat khas untuk membantu meningkatkan kemahiran motor halus kanak-kanak, koordinasi tangan-mata, dan kemahiran menyelesaikan masalah ☺️🥰 TREADING TOYS, MENDORONG PERKEMBANGAN MINDA ANAK SEAWAL USIA 😍🌈 Hi saya adalah mainan…

Continue Reading SEPET06-TREADING SHOELACE WOODEN TOYS GIRL

SEPET01- MAGNETIC PAD ABC HURUF KECIL

Belajar menulis dengan lebih menyeronokkan dengan Whiteboard Magnetic Pad KELEBIHAN: 🌹💛Anak-anak bermain sambil belajar. 🌹💛Setiap huruf mempunyai dots magnet yang akan pop up apabila ditulis. 🌹💛Setiap huruf disertakan turutan yang…

Continue Reading SEPET01- MAGNETIC PAD ABC HURUF KECIL

SEPET02-MAGNETIC PAD ABC HURUF BESAR

Belajar menulis dengan lebih menyeronokkan dengan Whiteboard Magnetic PadKELEBIHAN:🌹💛Anak-anak bermain sambil belajar.🌹💛Setiap huruf mempunyai dots magnet yang akan pop up apabila ditulis.🌹💛Setiap huruf disertakan turutan yang jelas untuk membantu anak-anak…

Continue Reading SEPET02-MAGNETIC PAD ABC HURUF BESAR

PH07-ROBOT IN A BOX- WOBOT

Memperkenalkan produk terbaru keluaran Buruj Kids "WOBOT" !!!! kenapa wobot ??? Di inspirasikan daripada cara pergerakannya yang berpusing-pusing "wobbling" maka terhasil lah robot in a box yang bernama WOBOT ni…

Continue Reading PH07-ROBOT IN A BOX- WOBOT

JUNET09-Four Bear

Featurres of Wooden puzzleDesigned for children aged 3-8 Years.Improve children's intelligenceBring children happinessUse the high quality material and non-toxic water paintNon-toxic in accordance with EN71 and ASTM-F963For indoors and outdoorsEnvironmentally-friendlyDimension…

Continue Reading JUNET09-Four Bear

AUGET03- NUMBERS SHAPE 3D WOODEN PUZZLE

WOODEN PUZZLE NUMBER bertujuan untuk membantu mengembangkan kemahiran mengenal nombor 1-10, bentuk,warna, dan padanan. Ini juga dapat mendorong koordinasi mata-tangan dan kemahiran motor halus anak-anak 🥰✔ Pattern: Wooden puzzle number✔…

Continue Reading AUGET03- NUMBERS SHAPE 3D WOODEN PUZZLE

Auget02-Hot Bubble Camera

HOT BUBBLE CAMERA TOY, a super cute camera that both children or adult can't refuse to use it SEBAB: 👇🏻👇🏻📸 Direka dengan bentuk yang sangat comel dengan pelbagai jenis warna…

Continue Reading Auget02-Hot Bubble Camera

ET100 – Alphabet Learning Lock

ALPHABET LEARNING LOCKS Ciri-ciri:🔐 Set ini merangkumi 26 mangga dan 26 kunci🔐 Dua cara untuk bermain: memadankan kunci huruf besar atau gambar di kunci🔐 Kunci besar memudahkan kanak-kanak bermain. Diperbuat daripada…

Continue Reading ET100 – Alphabet Learning Lock

MAYET05-BUTTON

BUTTON❤️boleh dimainkan oleh seorang anak, atau sekumpulan anak-anak dalam menghasilkan satu projek tertentu, atau projek yang tidak ditentukan❤️ ia juga membantu anak-anak untuk berkomunikasi, berpasukan, dan berimaginasi.❤️Warna yang menarik perhatian…

Continue Reading MAYET05-BUTTON

JULET304 – CARTOON CLOCK SET

⭐Wooden Cartoon Animal Clock Jigsaw Puzzle with 12 Geometry Numbers Blocks For Children Educational Toy⭐Cute deign and excellent workmanship⭐By matching up an numbers with the clock board, help kids learn…

Continue Reading JULET304 – CARTOON CLOCK SET

JULET614- Portable Tool Box

Anak-anak suka bertukang? Suka ketuk-ketuk dinding?Ha sesuai dengan set portable tool box ni..sesuai utk minat dia..semua alat tukangan ada dalam box ni...Membantu kemahiran motor skill kanak-kanak dan koordinasi alat yang…

Continue Reading JULET614- Portable Tool Box

JUNET18-Combine the tools wooden toys

COMBINE THE TOOLS🛠️ Set alat kayu termasuk tukul, pemutar skru, sepana dan pelbagai aksesori pertukangan lain.🛠️ Mainan diperbuat daripada kayu, pewarna, cat tidak beracun, lakuer dan gam bebas formaldehid.🛠️ Saiz…

Continue Reading JUNET18-Combine the tools wooden toys

MAYET21-RAIL OVER PASS

Recommended age 3+High quality 40pcs wooden city toyLet kids build their own city on a large city-theme puzzle playmat complete with humans and different vehiclesDevelop the child's imagination and space…

Continue Reading MAYET21-RAIL OVER PASS

JUNET07-3D SNAKE LADDER

KELEBIHAN BERMAIN DAM ULAR YANG RAMAI TAK TAHU:🐍Dapat MENCERDASKAN MINDA (susun strategi untuk baling dadu).🐍 Dapat BELAJAR ASAS MATEMATIK (mengira langkah buah dadu).🐍 Memupuk KEMAHIRAN SOSIAL (cara komunikasi) kerana permainan…

Continue Reading JUNET07-3D SNAKE LADDER

Pro-Haji-08- Body Structure Puzzle Female

PUZZLE BODY STRUCTURE BOY OR GIRLCiri-ciri:🧑🏻 Membantu dalam meningkatkan kecerdasan bayi dan tingkatkan kemampuan kognitif bayi.👩🏻‍🦰 Merangkumi pelbagai aspek penting dalam mengenal perbezaan diantara lelaki dan perempuan, kognisi otot badan,…

Continue Reading Pro-Haji-08- Body Structure Puzzle Female

ETF608 -ELECTRIC FISH

Ikan gedik dah ada stok tauSiapa haritu tak sempat nak grab sekarang dah ada stok.Kali ni ikan ni bermuzik…. Berlampu…ada yang berzip-BERLAMPU-ADA MUZIK-BERZIPRM23 Video Ikan Gedik https://youtu.be/yhAiBZP3wnQ

Continue Reading ETF608 -ELECTRIC FISH

ETF607 -ELECTRIC FISH

Ikan gedik dah ada stok tauSiapa haritu tak sempat nak grab sekarang dah ada stok.Kali ni ikan ni bermuzik…. Berlampu…ada yang berzip-BERLAMPU-ADA MUZIK-BERZIPRM23 Video Electric Fish https://youtu.be/lzISH1P2rTkhttps://youtu.be/yhAiBZP3wnQ

Continue Reading ETF607 -ELECTRIC FISH

ETF606- ELECTRIC FISH

Ikan gedik dah ada stok tau Siapa haritu tak sempat nak grab sekarang dah ada stok. Kali ni ikan ni bermuzik.... Berlampu...ada yang berzip  -BERLAMPU -ADA MUZIK -BERZIP RM23 Vidoe…

Continue Reading ETF606- ELECTRIC FISH

JULET608- MAGIC PAD HIJAYYAH

Anak LARI bila ajak belajar tulis jawi?=======================================Mak mana tak risau kalau anak selalu lari bila diajak belajar menulis jawi.Susahla, tak retilaa, malas la...Macam-macam alasan yang anak akan beri bila ada…

Continue Reading JULET608- MAGIC PAD HIJAYYAH

JUNET15-Fold High ( NUMBERS)

Ini adalah satu permainan yang boleh dimainkan oleh kanak-kanak dan orang dewasa, tidak membosankan. Ini lah dia Folds High 48 pcs Wooden Blocks. Permainan yang sangat digemari ramai tanpa mengira…

Continue Reading JUNET15-Fold High ( NUMBERS)

JULET-302 WOODEN ANIMAL TETRIS

WOODEN ANIMAL TETRIS❤️ Teka-teki kreatif yang menggunakan pelbagai blok mainan berbentuk haiwan, menampilkan pelbagai grafik.❤️ Diperbuat daripada kayu berkualiti tinggi, tahan lama, selamat, dan tidak beracun.❤️ Menggunakana bentuk dan warna…

Continue Reading JULET-302 WOODEN ANIMAL TETRIS

ET200- BEAD HOLDER

BEAD HOLDER...apa tu bead holder???Diperbuat daripada kayu dengan menggunakan cat air mesra alam, selamat dan tidak berbahaya untuk kanak-kanak.Sesuai untuk kanak-kanak yang berumur 3 tahun ke atas.Membantu meningkatkan koordinasi, tumpuan,…

Continue Reading ET200- BEAD HOLDER

KG01-KETAM GEDIK

Ha, nak cari pet baru? Sekarang ada ketam gedik pulak 🤣 aritu ada ikan gedik, turtle gedik..semua ni boleh jadi geng bermain untuk anak-anak.Mainan macam ni selalu buat anak seronok…

Continue Reading KG01-KETAM GEDIK

ET81- WOODEN PUZZLE NUMBER DESIGN B

ET81- WOODEN PUZZLE NUMBER DESIGN B Kayu berkualiti tinggi, cat berasaskan air, corak berwarna-warni dan tiada toksik Pegangan kayu memudahkan anak untuk melakukan aktiviti mengambil dan meletakkan blok mengikut bentuk…

Continue Reading ET81- WOODEN PUZZLE NUMBER DESIGN B

JUNET41-WORD JUMBLE

PERMAINAN SPELLING GAMES boleh menjadi sangat menyeronokkan dan menarik untuk kanak-kanak dan orang dewasa, ia sangat bagus kerana permainan ini mendatangkan faedah yang sangat besar kepada kanak-kanak atau orang dewasa.Permainan…

Continue Reading JUNET41-WORD JUMBLE

JUNET39-Meja Lego Hijau

Children Multi-Function Toy Blocks Table Early Learning Toys With 300 pcs Building BlockMeja blok pelbagai fungsi membolehkan kanak-kanak bermain dan menyimpan mainan blok mereka menggunakan meja. Ia dilengkapi dengan 300…

Continue Reading JUNET39-Meja Lego Hijau

ET999-WASH UP KITCHEN SINK SMALL

Bayi atau kanak2 selalu suka meniru ibu di rumah untuk mencuci pinggan atau berminat dengan semua yang mereka lakukan. 'Peniruan' adalah proses perkembangan intelektual yang penting untuk kanak-kanak berumur antara…

Continue Reading ET999-WASH UP KITCHEN SINK SMALL

MAYET04-123

Educational Toys ABCMembantu anak kenal nombor dan warna serta belajar fokus dengan memasukkan nombor ke dalam tali. Boleh juga belajar mengira.Satu set ada 161 pcsdisertakan 3 Tali berwarna warniRM20

Continue Reading MAYET04-123

MAYET07-ABC

Educational Toys ABC Membantu anak kenal huruf, warna dan belajar fokus dengan memasukkan huruf dalam tali. Boleh juga belajar mengeja nama. Satu set ada 94 pcs 3 Tali berwarna warni…

Continue Reading MAYET07-ABC

MAYET06-BUILDING

Building❤️Menggalakkan anak bermain bersama dengan kawan-kawan❤️ Membantu anak-anak untuk belajar berkomunikasi, berpasukan, dan berimaginasi.❤️Warna yang menarik perhatian anak anak❤High-Quality plastic❤37 pcs pelbagai warna dan bentukBagaimana PERMAINAN Building ini boleh membantu…

Continue Reading MAYET06-BUILDING

MAYET03-GEAR

GEAR❤️boleh dimainkan oleh seorang anak, atau sekumpulan anak-anak dalam menghasilkan satu projek tertentu, atau projek yang tidak ditentukan❤️ ia juga membantu anak-anak untuk berkomunikasi, berpasukan, dan berimaginasi.❤️Warna yang menarik perhatian…

Continue Reading MAYET03-GEAR

MAYET02-SCREW

SKRU❤️boleh dimainkan oleh seorang anak, atau sekumpulan anak-anak dalam menghasilkan satu projek tertentu, atau projek yang tidak ditentukan❤️ ia juga membantu anak-anak untuk berkomunikasi, berpasukan, dan berimaginasi.❤️Warna yang menarik perhatian…

Continue Reading MAYET02-SCREW

JUNET35-MULTIFUNCTION WRITING

MULTIFUNCTION WRITING BOARD ini akan mendorong anak-anak anda untuk mengembangkan minat dalam pendidikan dan belajar perkara baru. Ia juga akan membantu anak-anak anda menulis huruf, nombor atau berlatih melukis dengan…

Continue Reading JUNET35-MULTIFUNCTION WRITING

MAYET01-BLOCK

BLOCK ❤️boleh gunakan untuk meningkatkan daya kreativiti anak-anak dalam mencipta dan membina binaan mereka. ❤️ boleh dimainkan oleh seorang anak, atau sekumpulan anak-anak dalam menghasilkan satu projek tertentu, atau projek…

Continue Reading MAYET01-BLOCK

JUNET23-Turtle Bath Toys-Kura Kura Gedik

product size:9*8*5.5CM/3.5"*3.2"*2.2"Material: environmentally friendly ABSSingle weight :43gcolor:blue,green,redInnovative mechanical structure, no electricity required to play in the water, gently twist forwardChoosing ABS without fear of polishingCute cartoon, leaky design, pastel colorsRM12 …

Continue Reading JUNET23-Turtle Bath Toys-Kura Kura Gedik

JUNET27-Owl Stack Happy

Owl Stack Happy.Permainan ni mengajar anak untuk mengimbangi (balance) owl dengan kreativiti anak anak.Anak anak akan secara tak langsung akan berfikir untuk mengimbangi owl dan belajar berfikiran secara kreatif.Dapat memupuk…

Continue Reading JUNET27-Owl Stack Happy

JUNET28-Dadu Poket

DADU POKET Macam-macam aktiviti boleh buat menggunakan dadu comel warna warni ni. Masuk je apa-flashcard flashcard. Dah b0leh start sesi pembelajaran santai. Material cotton tebal dalam fiber padat. Dijahit bersama…

Continue Reading JUNET28-Dadu Poket

ET701-FISHING TOYS

PAKEJ PERMAINAN FISHING TOYS INI MENGANDUNGI :-RANDOM FISH 22 pcs-FISH BAIT 2 PCS ( SAIZ 16.5cmx 8.5cm)-FISHING RODS 2 PCS ( SAIZ 25CM)-MANUAL AIRPUMP-1 PCS INFLATABLE POOL ( SAIZ 43CM…

Continue Reading ET701-FISHING TOYS

JUNET06-Monopoly Games

Mencari mainan yang bagus untuk anak? Apakata ibu ayah kenalkan permainan Monopoly kepada mereka 6 Manfaat Bermain Monopoly kepada anak: Dapat belajar tentang angka dan duit Meningkatkan interaksi sosial Belajar…

Continue Reading JUNET06-Monopoly Games

ET86-MINIATURE SPEEDING CAR

Siapa anaknya peminat car?Miniature Speeding Car pun diantara stok baru akan masuuk.. bestnyaaSpeeding car ni bagus sangat untuk latih kemahiran anak dari segi daya fokus, logical thinking & hand eye…

Continue Reading ET86-MINIATURE SPEEDING CAR

REASSEMBLY SCREW CAR

REASSEMBLY SCREW CARPermainan kayu 3 dalam 1. Boleh dijadikan kereta tolak, permainan ketuk-ketuk dan juga permainan pasang dan buka.Membantu meningkatkan fokus anakMembantu kemahiran mata dan tanganMeningkatkan skill motor halusHarga RM40…

Continue Reading REASSEMBLY SCREW CAR