EDUCATIONAL TOYS

Senarai produk Educational Toys

PIPELINE POLIS BUS

PIPELINE POLIS BUS Woooww….. , MOMMYHAPPY ada masuk product baru lagi wahh aktiviti mudah main sambung sambung je . PIPELINE CONSTRUCTION buat otak anak berkembang tau apa tunggu lagi cepat oder sekaran ! NOW NOW NOW !!!! Kelebihan permainan pipeline ini adalah dapat ⬇️⬇️ ✏️merangsang minda kreatif, ✏️Melatih motor halus ✏️Menajamkan daya imaginasi ✏️Meningkat daya …

PIPELINE POLIS BUS Read More »

FEBET-59 : SPELLING GAME LETTER (OREN)

PERMAINAN SPELLING GAMES boleh menjadi sangat menyeronokkan dan menarik untuk kanak-kanak dan orang dewasa, ia sangat bagus kerana permainan ini boleh membantu anak anak belajar membina perkataan. Permainan spelling games ini dapat meningkatkan perbendaharaan kata, mendorong fokus, dan meningkatkan kemahiran menyelesaikan masalah. Di datangkan dengan 52 pcs alphabet dan 28 keping kad bercetak depan belakang …

FEBET-59 : SPELLING GAME LETTER (OREN) Read More »

FEBET-58 : ELECTRIC UNIVERSAL LIGHT MUSIC CAR

*CAR TOYS* Wahhh mainan baru dah masuk lagi .. Sesuai untuk kanak2 yang minat kereta ni . Apa tunggu lagi ? Jomm lah dapatkan sekrang !! NOW NOW NOW !!! ~ Kereta mainan ni boleh mengeluarkan music dan lampu ~Ia juga boleh bergerak di tempat yang rata sahaja VIDEO ELECTRIC UNIVERSAL LIGHT MUSIC CAR

FINGER DOLL

ComelGeram tengok finger doll ni.Mesti anak- anak suka…FINGER DOLL ada 1 set ada 10 animal.. Elephant Rabbit Duck Cow Dog Panda Bear Mouse Frog HippoComel betul Finger Doll ni. Bagus untuk buat aktiviti bercerita bersama anak anakHarga RM5 = 1 set..boleh beli untuk anak sorang satu VIDEO FINGER DOLL

FROG BALANCE SCALE

WEIGHING FROG TOYS ✏️Menarik perhatian anak anak untuk belajar sambil bermain .✏️Mudah dan menarik mengajar matermatik secara manual .✏️Ia sesuai untuk kanak2 yang 3 tahun keatas kerana mempunyai item yang kecil . 📌Card 20 keping 📌Small frog 17 ekor📌Number 1-10 📌Timbang Frog gergasi Jom dapatkan sekarang dengan ejen Mommy Happy FROG BALANCE SCALE

FLYING UFO MAGIC BALL

FLYING UFO MAGIC BALL VIRAL Wah bestnya… Mainan viral sedunia yang dinantikan oleh anak-anak ni sudah masuk Mommy Happy dan dah boleh preorder sekarang..wow wow 🎉🎉🎉 Bagaimana cara bermain ? Okay macam ni…Baling cakera, tangkap bola..Hanya picit bola untuk menetapkan kelewatan masa, kemudian baling sebagai cakera. Cakera akan muncul semula menjadi bola secara rawak! ➡️ …

FLYING UFO MAGIC BALL Read More »

BABY SPINNER (OCEAN)

BABY SPINNER ~ Ringan dan warna yang menarik 😍~ Boleh lekat pada cermin kereta atau pun cermin hiasan has untuk kanak2 kerana pemukaan bekang mempunyai pelekat cermin 👍🏻 📌spinner📌colorful VIDEO BABY SPINNER https://youtu.be/wzkBu8EgWpYhttps://youtu.be/vj044f_ipjA

EDUCATION CARD FREE GIFT ( YOYO & DIAMOND PAINTING) RANDOM COLOUR

CARD EARLY EDUCATION DEVICE mainan ini sesuai untuk anak berumur 2 tahun ke atas untuk membangunkan kemahiran daya ingatan, pemikiran logik, mempelajari bahasa Ingeris dan untuk mengenal imej objek yang terdapat pada kad. Ia juga dapat mengeluarkan suara perkataan & contoh bunyi sesuatu benda tau. 🍭sesuai untuk anak anak berumur 2 tahun ke atas- 🍭 …

EDUCATION CARD FREE GIFT ( YOYO & DIAMOND PAINTING) RANDOM COLOUR Read More »

DOMINO TRUCK

Bestnya! Sekarang ni nak main domino dah ada assistant tolong susun blok. Train comel ni sedia berkhidmat utk anak mommy Nak tambah bahan aktiviti anak cuti sekolah? VIDEO DOMINO TRUCK https://youtu.be/7JWuU_VrW1Qhttps://youtu.be/oyRb3nHnaXA

MIND GAME ( 4 CUBE )

Twists & turns! That’s how you play the MIND GAME ! These toys will help to increase kids : 💠 Hand-eye coordination💠 Motor skills💠 Problem-solving skills💠 Cognitive development💠 Imagination & creativity💠 Memory & hand flexibility It was small & portable, easily fitting in your purse or pockets. Play it whenever and wherever you want. Made …

MIND GAME ( 4 CUBE ) Read More »

BINGO [ WORDS ]

It is suitable for preschool children to develop memory skills, logical thinking & improve reaction speed. It is designed to develop critical thinking skills & make the activity fun and challenging. The game will improve language skills through fun and fast games. The packing list includes : 6 double-sided cards96 tilesCard dealer Suitable for parents …

BINGO [ WORDS ] Read More »

BINGO [ NUMBER ]

It is suitable for preschool children to develop memory skills, logical thinking & improve reaction speed. It is designed to develop critical thinking skills & make the activity fun and challenging. The game will improve language skills through fun and fast games. The packing list includes : 6 double-sided cards96 tilesCard dealer Suitable for parents …

BINGO [ NUMBER ] Read More »

DIY PAINTED PLASTER

Anak korang suka mewarna?? Jom bantu tingkatkan keyakinan mereka untuk menjadi lebih kreatif dengan DIY PAINTED PLASTER! 👩🏻‍🎨 Cat yang digunakan dijamin selamat & mesra alam kerana ia cepat kering & tidak membahayakan kulit. Sesuai digunakan oleh kanak-kanak berusia 3 tahun ke atas. DIY Painted Plaster ini membantu ⤵️ 🎨 Mengembangkan kemahiran motor halus kanak-kanak🎨 …

DIY PAINTED PLASTER Read More »

CHILDREN FOOTBALL GAME TABLETOP

This CHILDREN FOOTBALL GAME TABLETOP simulates a real football scene & requires people to operate it. This soccer toy helps to : ⚽ Increases the fun & exercises children’s practical ability & intelligence⚽ Improve children’s hand-eye coordination⚽ Object & reaction ability⚽ Making them more patient, attentive & confident⚽ Enhance the relationship between parents & children …

CHILDREN FOOTBALL GAME TABLETOP Read More »

DINOSAUR BATTLE PLAYSET

RAWR~ RAWR~ 🦖 Dinosaur sudah mula menyeranggg! 😱 Aim the target & shoot! 💥🔫 Haa, macam tu la rasa thrilled bermain DINOSAUR BATTLE PLAYSET ni dengan kawan ataupun keluarga 😆 Hubungan antara kawan & ahli keluarga pun semakin erat bila bermain bersama. Permainan dinosaur memang tidak asing lagi sebagai salah satu permainan kegemaran kanak-kanak. Jadi …

DINOSAUR BATTLE PLAYSET Read More »

FASHION HANDBAG

Cute bags for your Little Supermodel! 👜✨ Haa jangan terkejut pula kalau anak-anak sekarang lebih sakan bergaya dari ibu ayah! 🤩 Di dalam handbag ini kami berikan sekali 👇🏻 💓 Cermin 💓 Sikat 💓 Gelang 💓 Penyepit rambut 💓 Cincin Material : PVC Saiz : 13.7cm x 9.5cm x 4.8cm Panjang rantai beg : 60cm …

FASHION HANDBAG Read More »

ROTATING DUCK

Together, let’s dance hip-hop with Little Ducky! 🤘🏻 Kids will adore seeing this Little Ducky dance, which will inspire them to dance as well 💃🏻🕺🏻 The finest feature is that it has a light with a spectacular effect! So it makes sense to play in the dark as well. This Little Ducky needs 3 AA …

ROTATING DUCK Read More »

BUILDING BLOCK

BUILDING BLOCK This building block can trigger kids’ creativity, curiosity, mathematical & logical thinking. It would be a great toy to play with kids 3 years & above. These blocks are great for home school or classroom activities! Blocks easily snap together on all sides with geometric shape cutouts for more complex patterning activities. Provides …

BUILDING BLOCK Read More »

WRITING SET LITTLE FLUFFY

Korangggg, little fluffy writing set faber castell pun dah buka loose di website lahhh 🥰 🌈 Stationery set for your children🌈 Comprises of 4pcs of 2B pencils, 1pc slim sharpener, 2pcs of eraser caps, 2pcs of little fluffy erasers and 1pc of 15cm plastic ruler… Price only RM 9.90 for one set,

PULL BACK BUS

🚌 Pull-Back Bus complete with pull-back & go action by moving wheels to keep everyone entertained. Fits in your pocket. Suitable for 2-4 years child… Material : Diecast metal & plastic Size : 8.4cm x 4.3cm x 5cm VIDEO PULL BACK BUS

RAINBOW MAGIC SPRING

This bouncy & stretchy spring is a perfect toy for your kids to improve their manipulative ability. Interesting & colourful design is able to catch children’s eyes & increase their interest in playing & learning. This is a kind of children’s enlightenment toy because it helps : 🌈 To promote hand-eye coordination & stimulate sensory …

RAINBOW MAGIC SPRING Read More »

BUBBLE BEAR TOY

BUBBLE BEAR TOY, a super cute camera 🐻 📷 Direka dengan bentuk yang sangat comel dan ada muzik 📸 Pengasingan bateri dan penyimpanan botol cecair sabun bertujuan untuk mengelakkan kebocoran air serta kerosakan pada kamera 📷 Disertakan dengan SEBOTOL CECAIR SABUN + TALI yang sangat mudah untuk dibawa atau bermain di luar 📷 Tekan shutter, …

BUBBLE BEAR TOY Read More »

FINGER SLUG

Anak-anak memang suka kalau dapat mainan ni, permainan yang boleh bantu hilangkan stress….haaa nak tau apa? Inilah dia…..FINGER SLUG 🐛 permainan yang direka sangat fleksible dan boleh digerakkan sesuka hati. Ada LAMPU dibahagian kepala yang anak-anak boleh turn on/off jika bermain di tempat yg gelap… Apa tu finger slug? Finger slug tu………. ✅ Permainan yang …

FINGER SLUG Read More »

CATERPILLAR FINGER SLUG

Selalu dengar permainan pop it kan? Katanya boleh hilangkan stress. Kalau main memang leka. Anak-anak memang suka kalau dapat mainan ni. Tapi…..ada satu lagi permainan yang boleh bantu hilangkan stress….haaa nak tau apa? Inilah dia…CATERPILLAR FINGER SLUG 🐌 Apa tu finger slug? Finger slug tu………. ✅ Permainan yang direka sangat fleksible dan boleh digerakkan sesuka …

CATERPILLAR FINGER SLUG Read More »

OKTET19 : MODEL GIGI

Mama, adik taknak gosok gigi !!! udehh jammed nak pikir satu hal pula taknak gosok gigi…Ramai mak ayah pening nak explain betapa pentingnya penjagaan gigi kat anak. Suruh menganga pun anak dah lari, takut kena gosok gigi!! 😅 Ada model gigi comel macam ni, senang sikit nak buat demo. Demo cara gosok gigi yang betul. …

OKTET19 : MODEL GIGI Read More »

COLOURFUL GIANT POP IT

Siapa yang tak tahu pop it fidget ni apa ? Mainan femes anak-anak zaman sekarang ni….best tau pop it ni Pop it fidget ni dia macam mainan yang boleh release stress anak, boleh hilangkan bosan kat rumah…sebab dia boleh main dalam pelbagai bentuk permainan. Dia bukan takat picit2 sahaja tau… Haa…boleh juga dijadikan sensori play …

COLOURFUL GIANT POP IT Read More »

PE01-THREE SHOELACES BOARD

Anak makin meningkat usia….makin banyak benda mereka perlu belajar…..kemahiran motor anak pun perlu dilatih….nak buat macam mana ya? Ibu ayah jangan risau…. mari saya kenalkan dengan THREE SHOELACES BOARD 👟 Apa benda tu? Ini merupakan mainan khas yang dapat membantu meningkatkan kemahiran motor halus, koordinasi tangan-mata anak dan melatih kemahiran mereka dalam menyelesaikan masalah. Mainan …

PE01-THREE SHOELACES BOARD Read More »

OKTET17 : DOCTOR SET NEW DESIGN (FROZEN)

Doctor Set ini didatangkan dengan 1 beg bimbit yang diperbuat daripada plastik & pelbagai aksesori alatan yang sering diguna pakai oleh doktor ketika merawat pesakitnya. Dengan adanya beg bimbit plastik tersebut, ia akan membantu untuk memupuk sifat mengemas selepas bermainpada anak-anak. Bersaiz kecil, mudah dibawa ke mana sahaja & menjimatkan ruang. 💊 Membantu perkembangan imaginasi …

OKTET17 : DOCTOR SET NEW DESIGN (FROZEN) Read More »

OKTET12 : FIGHTER JET

Anak ni bagilah apa pun, mesti mereka akan berimaginasi. Macam-macam mereka boleh bayangkan dalam fikiran mereka. Tapi semua ni bagus untuk merangsang perkembangan anak tau. Jadi apa salahnya kalau kita belikan mainan untuk anak-anak supaya mereka boleh berimaginasi ✨ Mainan apa yang boleh kita belikan? Kita belikan…….FIGHTER JET ✈️ 😍 Ciri dan kelebihan:- ✅ Sesuai …

OKTET12 : FIGHTER JET Read More »

OKTET09 : DINOSAUR TOYS (RANDOM DESIGN)

RAW RAW RAW!!!! Wahhhh apa tu?!!!! Haa mommies….anak-anak dah tanya tu….. Agak-agak apa benda ta tu? Haa…..betul! Dinasour! Rawr!!! Jom mommies dapatkan Dinasour Toys untuk anak-anak 😍 Sambil bermain, anak-anak boleh belajar mengenai dinasour tau ✨ Boleh juga dijadikan hadiah untuk anak-anak ❤️ Ciri-ciri:- ❤️ Sesuai untuk kanak-kanak 3 tahun ke atas. ❤️ Material: Rubber …

OKTET09 : DINOSAUR TOYS (RANDOM DESIGN) Read More »

MAYET13- PERMAINAN PUZZLE ANIMAL 6-IN-1

Jom kenalkan anak dengan haiwan comel menggunakan puzzle 🧩 Dapatkan PUZZLE ANIMAL 6 in 1 BOX 🦫🐘🐊🦓🦁🐆 Selain memperkenalkan anak dengan jenis haiwan….puzzle ini juga dapat meningkatkan kreativiti anak tau 😍 Aktiviti yang sangat simple dan seronok untuk mengasah minda anak-anak. Dapatkan PUZZLE ANIMAL 6 in 1 BOX melalui usahawan sah Mommy Happy dengan harga …

MAYET13- PERMAINAN PUZZLE ANIMAL 6-IN-1 Read More »

MAYET09-BUNGA

Educational Toys Flower Maianan ini dapat membantu anak-anak mengenal warna serta meningkatkan kreativiti dan daya imaginasi mereka. Anak- anak boleh membina atau mereka bentuk apa sahaja yang diinginkan mengikut kreativiti masing-masing Satu set ada 130 pcs Didatangkan dalam pelbagai warna RM20 #usahawanmommyhappy #educationaltoys

JUNET10 : TRAIN PUZZLE NUMBER 1 – 10

WOODEN PUZZLE NUMBER bertujuan untuk membantu mengembangkan kemahiran mengenal nombor 1-10, bentuk, warna, dan padanan. Ini juga dapat mendorong koordinasi mata-tangan dan kemahiran motor halus anak-anak ❤️ ✔️ Pattern: Train puzzle number 🚆 ✔️ Mudahkan untuk dipegang atau digenggam oleh anak-anak ✔️ Pelbagai latihan secara langsung dapat dilaksanakan ✔️ Memupuk kemampuan belajar anak ✔️ Meningkatkan …

JUNET10 : TRAIN PUZZLE NUMBER 1 – 10 Read More »

ET560 : WOODEN PUZZLE 0-9

Mommies tahu tak banyak permainan yang direka mempunyai manfaat tersendiri kepada anak-anak. Sebagai contoh permainan puzzle. Banyak jenis dan bentuk puzzle yang direka untuk membantu anak dalam mempelajari sesuatu perkara. Ada juga yang direka untuk melatih motor halus anak sambil mengajar anak beberapa perkata seperti bentuk, nombor dan warna. Contoh macam WOODEN PUZZLE NUMBER. 😍 …

ET560 : WOODEN PUZZLE 0-9 Read More »

SUBWAY TRAIN TOYS

Mommy pernah dengar tak perkataan “sensory play”? Mesti pernah kan. Bila sebut “sensory play” mesti mommy bayangkan anak-anak bermain dengan pasir atau tanah liat. Tapi kan mommy, “sensory play” ni bukan sekadar berkait dengan sentuhan tau. Boleh jadi juga berkait dengan pendengaran dan penglihatan. Jadi mommy…..jom beli SUBWAY TRAIN TOYS ni 🚊🚈 Mainan ni ada …

SUBWAY TRAIN TOYS Read More »

NUMBER LOGARITHMIC PLATE

NUMBER LOGARITHMIC PLATE ☘️ Tidak Berbahaya dan Bebas Bahan Kimia☘️ Diperbuat daripada 100% kayu semula jadi dengan cat berasaskan bahan yang tidak berbahaya☘️ Membina kemahiran koordinasi tangan dan mata kanak-kanak☘️ Kaedah terbaik untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan berusia 3 hingga 6 tahun untuk mempelajari nombor,warna dan bentuk☘️ Pelajari nombor, menyusun warna, dan pengiraan sederhana☘️ Bimbing …

NUMBER LOGARITHMIC PLATE Read More »

GAME BUILDING BLOCK

This building block can trigger kids’ creativity, curiosity, mathematical & logical thinking. The unique push pop fidget toy is sure to provide endless interaction hours for people of all ages. Just press the bubbles down & they make a slight popping sound that is very enjoyable & decompressed. The benefits of fidgeting ⤵️ 🔸 Increase …

GAME BUILDING BLOCK Read More »

VACUUM CLEANER

VACCUM PUSH CLEANER adalah permainan yang sangat-sangat fun! Kids need to catch the bell ball to put inside the net. It’s a lot of fun and a great toy for playing with. 😍 Dengan adanya permainan ini, ia akan membantu untuk memupuk kemahiran pemerhatian kepada anak-anak. Rodanya yang boleh digerakkan mengikut tolakan pada pemegang, memberikan …

VACUUM CLEANER Read More »

ALL ABOUT SHAPES

GAME ABOUT SHAPE ⭐ Intrigue the baby & provide an opportunity to build skills, the string around the box gives enough tension for the baby to strengthen their fine motor skills, great for the baby’s physical & mental development. ⭐ Shape Bin Sorter Baby Toy with a variety of colour compositions, you can exercise the …

ALL ABOUT SHAPES Read More »

ABC , 123 BLOCK

ABC, 123 BLOCK bertujuan untuk membantu mengembangkan kemahiran mengenal warna, nombor 1-10, bentuk, huruf A-Z & kenderaan. Ini juga dapat mendorong koordinasi mata-tangan & kemahiran motor halus anak-anak 🥰 ✔ Bentuk yang tidak terlalu besar memudahkan anak-anak untuk pegang/genggam ✔ Pelbagai latihan secara langsung dapat dilaksanakan ✔ Memupuk kemampuan belajar anak ✔ Meningkatkan kemampuan kognitif …

ABC , 123 BLOCK Read More »

DOCTOR SET

Doctor Set ini didatangkan dengan 1 beg bimbit yang diperbuat daripada plastik & pelbagai aksesori alatan yang sering diguna pakai oleh doktor ketika merawat pesakitnya. Dengan adanya beg bimbit plastik tersebut, ia akan membantu untuk memupuk sifat mengemas selepas bermainpada anak-anak. Bersaiz kecil, mudah dibawa ke mana sahaja & menjimatkan ruang. 💊 Membantu perkembangan imaginasi …

DOCTOR SET Read More »

DINOSAUR HAND PUPPET

marilah mengaum kuat! melompat lompat seperti anak dinosaur…rawrrrr rawrrr haha pernah dengar tak hand puppet ? The Dinosaur hand puppet is the world’s best actor and every time your child plays with this hand puppet, a new performance begins. Terfikir tak nak bercerita dengan anak-anak menggunakan hand puppet dinosaur ni ? bestnya hand puppet ni …

DINOSAUR HAND PUPPET Read More »

Multi Purpose Meja Block

RUNSING ANAK2 ASYIK MAIN GADJET 💆🏻‍♀️ Meja Block 2 in 1, MULTI-PURPOSE CREATIVE BLOCKS TABLE kan adaaa 😊 Best nya meja ni sebab dia ada 2 bhagian,bahagian rata dan bahagian untuk main block.. Dengan cara ini ibuayah boleh beli apa saja jenis block, dan biarkan anak-anak mengembangkan daya kreativiti mereka dengan memasang block secara tidak …

Multi Purpose Meja Block Read More »

DURIAN SQUEEZING

DURIAN SQUEEZING 💛 Squeezing toys good for kids hand-eye coordination, develop observing ability & cognitive ability. 💛 Kids can relieve anxiety & tension by squeezing these pressure balls.💛 Squeeze toys can distract your thoughts, the best way to make kids no longer want to bite their nails.💛 Kids can squeeze them & focus on them …

DURIAN SQUEEZING Read More »

ANGRY CAT SQUEEZING

DURIAN SQUEEZING 💛 Squeezing toys good for kids hand-eye coordination, develop observing ability & cognitive ability. 💛 Kids can relieve anxiety & tension by squeezing these pressure balls.💛 Squeeze toys can distract your thoughts, the best way to make kids no longer want to bite their nails.💛 Kids can squeeze them & focus on them …

ANGRY CAT SQUEEZING Read More »

MAGNETIC WORDS SPELLING GAME

Nak anak-anak kenal ABC tak? Sambil-sambil ajar anak-anak spelling. Sambil-sambil tu dapat tambah vocab anak jugak tau. MAGNETIC SPELLING GAME Paling best boleh belajar sambil bermain. Part ni yang paling anak-anak suka 😊 ✔️Colorful, ✔️ magnetic wooden board ✔️ boleh tulis padam. RM25 VIDEO MAGNETIC WORDS SPELLING GAME

AMUSEMENT PARK BLOCK TABLE (Green)

AMUSEMENT PARK BLOCK TABLE (Green) 1️⃣ Meningkatkan kemahiran kreativiti & imaginasi2️⃣ Moderately fixed, blok tidak mudah jatuh ke bawah3️⃣ Bersaiz kecil & menjimatkan ruang penyimpanan4️⃣ Didatangkan dengan warna yang menarik 📦 Pakej merangkumi: ✅ Meja Blok✅ Dinosaur✅ Blok Mini Saiz (cm) : 37.5 x 20 x 28.5 Harga : Rm 39.00 VIDEO AMUSEMENT PARK BLOCK …

AMUSEMENT PARK BLOCK TABLE (Green) Read More »

ETJAN03 : LET’S LEARN TIME

Learn Time Board adalah pakej pendidikan untuk perkembangan dan pembelajaran anak-anak, yang terdiri daripada analog waktu untuk membantu anak mengenal masa. 🕕 Papannya tahan lama dan diperbuat daripada papan keras yang mesra pengguna. 🕖 Board yang boleh ditulis dan dipadam , disertakan 1 PERCUMA whiteboard marker 🕑 Jarum jam boleh digerakkan dan praktikal adalah bertujuan …

ETJAN03 : LET’S LEARN TIME Read More »

PEN MAZE AND CHESS

PEN MAZE AND CHESS Ciri-ciri: 1️⃣ DOUBLE-SIDE DESIGN: Kedua-dua bahagian boleh digunakan untuk bermain permainan, 2 dalam 1, sangat praktikal. Permainan yang perlu fokus pada proses dan menyesuaikan kawalan keupayaan tangan kanak-kanak. 2️⃣ KUALITI: Diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi, ibubapa boleh membiarkan anak-anak anda bermain dengan mainan ini. Permukaannya yang licin tanpa tepi bucu yang …

PEN MAZE AND CHESS Read More »

DINOSAUR SURPRISE FUN

DINOSAUR SURPRISE FUN Perfect size for both kids & adults hands. Suitable for playing indoor and outdoor, including lawns, patios, living rooms, preschools, kindergarten & anywhere else. Different textures for tactile exploration. Realistic manual painting make these great for role-play & even puppet theater that are super real & bring more fun for players. 🟢 …

DINOSAUR SURPRISE FUN Read More »

MATH LINK CUBES

MATH LINK CUBES This cubes promote school readiness with activities that support math skills including counting, addition & subtraction. Great for home school or classroom activity! Cubes easily snap together on all sides of each cube with geometric shape cutouts for more complex patterning activities. Math Link Cubes feature geometric shape cutouts for visual & …

MATH LINK CUBES Read More »

DINOSAUR TOYS

DINOSAUR TOYS Every children has a special ‘friendship’ with dinosaurs, they likes to collect all kinds of dinosaur models, and hope to have their own dinosaur world 🦕 Children can learn about dinosaurs while playing with this toy. The head part of dinosaurs can be rotated. Many types of colors bring fun to children. It …

DINOSAUR TOYS Read More »

SHOPPING CART

Kids now can go shopping just like their parents with this shopping cart set. This shopping cart set will really encourage them to learn and have fun at the same time. Shopping Cart has a high simulation details with mini shape that can attract children attention and let them enjoy it. This is a special …

SHOPPING CART Read More »

LOONY BIN

Dumping trash in a dumpster won’t be this fun, this is a brand new toy, it can make you better practice pitching. This movable crazy dustbin would be suitable for indoor game. Players can attempt to toss their paper balls into the trash bin while it unexpectedly opens & closes its lid. The balls are …

LOONY BIN Read More »