EDUCATIONAL TOYS

Senarai produk Educational Toys

NOVET03-WOODEN FRUITS CUTTING TOYS

WOODEN FRUITS CUTTING TOYS 🍎 Mainan yang sangat kreatif untuk anak-anak anda bermain🍏 Meningkatkan kemampuan dan daya imaginasi mereka.🍎 Kanak-kanak belajar tentang pelbagai jenis dan ciri-ciri yang ada pada buah/sayur tersebut🍏 Menggalakkan kanak-kanak bercerita tentang khasiat atau manfaat yang ada pada buah/sayur serta dapat merangsang imaginasi mereka.🍎 Anak-anak boleh memotong buah menjadi dua bahagian yang …

NOVET03-WOODEN FRUITS CUTTING TOYS Read More »

NOVET02 – 3 IN 1 NUMBER SHAPE BOARD

3 in 1 Number Shape Matching Wooden Logarithmic Board ☘️ Tidak Berbahaya dan Bebas Bahan Kimia☘️ Diperbuat daripada 100% kayu semula jadi dengan cat berasaskan bahan yang tidak berbahaya☘️ Membina kemahiran koordinasi tangan dan mata kanak-kanak☘️ Kaedah terbaik untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan berusia 3 hingga 6 tahun untuk mempelajari nombor, symbol,warna dan bentuk☘️ Membantu …

NOVET02 – 3 IN 1 NUMBER SHAPE BOARD Read More »

NOVET01 – FUN LITERACY GAMES

Permainan yang menyeronokkan iaitu Fun Literacy Game adalah permainan yang interaktif, dapat membantu membina perbendaharaan kata, kemahiran bahasa dan banyak lagi ☘️ Sesuai untuk kanak-kanak berumur 3 tahun ke atas☘️ Mempunyai 2 tahap kesukaran☘️ Penyertaan orang dewasa diperlukan semasa anak-anak bermain Konsep Pembelajaran adalah: ☘️ Objektif dan pengecaman kata☘️ Recognition dan pemadanan yang lebih baik☘️ …

NOVET01 – FUN LITERACY GAMES Read More »

OKTET02- WHITE BOARD MAGNETIC NUMBERS

Belajar menulis dengan lebih menyeronokkan menggunakan Whiteboard Magnetic Pad Numbers: KELEBIHAN yang ada di dalam magnetic pad ini: 💛 Anak-anak bermain sambil belajar 💛 Setiap nombor dan operasi mempunyai dots magnet yang akan pop up apabila ditulis. 💛 Setiap nombor disertakan turutan yang jelas untuk membantu anak-anak belajar menyebut, mengira dan menulis dengan turutan yang …

OKTET02- WHITE BOARD MAGNETIC NUMBERS Read More »

ET102 KOTAK BESI – MY FIRST PUZZLE ANIMAL (OREN)

Environmentally friendly materials, safe and nontoxic.Good for hand & eye coordination and logical thinking.Big chunky pieces for small hands.And 6 progressive puzzles in a storage box.Suitable size for baby, from simple to complex, For 3-year-old +.The Puzzle sets contain six puzzles depicting fun characters that your young ones will easily recognizeGreatly improve and cultivate children’s …

ET102 KOTAK BESI – MY FIRST PUZZLE ANIMAL (OREN) Read More »

ET202- Children Building New

TREE ❤️ boleh dimainkan oleh seorang anak, atau sekumpulan anak-anak dalam menghasilkan satu projek tertentu, atau projek yang tidak ditentukan❤️ ia juga membantu anak-anak untuk berkomunikasi, berpasukan, dan berimaginasi.❤️ Warna yang menarik perhatian anak anak❤ High-Quality plastic ❤ 98 random pieces❤ Pelbagai warna Bagaimana PERMAINAN TREE ini boleh membantu anak anda menjadi lebih Fokus, Bijak …

ET202- Children Building New Read More »

MAYET25-LETTER CARD

Descriptions: -This set of letter cards is very interesting. -The baby can recognize the letters and learn the English name of the animals on the card. -The animal cards can better promote the speed of the baby to recognize the letters. -The writing instructions on the back of the animal cards Can teach babies to …

MAYET25-LETTER CARD Read More »

SEPET05-TREADING SHOELACE WOODEN TOYS BOY

Mainan hebat khas untuk membantu meningkatkan kemahiran motor halus kanak-kanak, koordinasi tangan-mata, dan kemahiran menyelesaikan masalah ☺️ 🥰 TREADING TOYS, MENDORONG PERKEMBANGAN MINDA ANAK SEAWAL USIA 😍 🌈 Hi saya adalah mainan yang sangat berguna dalam melatih fokus anak-anak terutama mata juga menguatkan genggaman tangan anak-anak 🌈 Very durable and compact, it’s surprisingly fun and …

SEPET05-TREADING SHOELACE WOODEN TOYS BOY Read More »

SEPET06-TREADING SHOELACE WOODEN TOYS GIRL

Mainan hebat khas untuk membantu meningkatkan kemahiran motor halus kanak-kanak, koordinasi tangan-mata, dan kemahiran menyelesaikan masalah ☺️ 🥰 TREADING TOYS, MENDORONG PERKEMBANGAN MINDA ANAK SEAWAL USIA 😍 🌈 Hi saya adalah mainan yang sangat berguna dalam melatih fokus anak-anak terutama mata juga menguatkan genggaman tangan anak-anak 🌈 Very durable and compact, it’s surprisingly fun and …

SEPET06-TREADING SHOELACE WOODEN TOYS GIRL Read More »

SEPET01- MAGNETIC PAD ABC HURUF KECIL

Belajar menulis dengan lebih menyeronokkan dengan Whiteboard Magnetic Pad KELEBIHAN: 🌹💛Anak-anak bermain sambil belajar. 🌹💛Setiap huruf mempunyai dots magnet yang akan pop up apabila ditulis. 🌹💛Setiap huruf disertakan turutan yang jelas untuk membantu anak-anak menulis dengan betul dan cantik 🌹💛 Jimat. Hanya menggunakan teknologi magnet. Tidak perlukan bateri. 🌹💛 Jimat. Boleh digunakan berulang-ulang kali tanpa …

SEPET01- MAGNETIC PAD ABC HURUF KECIL Read More »

SEPET02-MAGNETIC PAD ABC HURUF BESAR

Belajar menulis dengan lebih menyeronokkan dengan Whiteboard Magnetic PadKELEBIHAN: 🌹💛Anak-anak bermain sambil belajar.🌹💛Setiap huruf mempunyai dots magnet yang akan pop up apabila ditulis.🌹💛Setiap huruf disertakan turutan yang jelas untuk membantu anak-anak menulis dengan betul dan cantik🌹💛 Jimat. Hanya menggunakan teknologi magnet. Tidak perlukan bateri.🌹💛 Jimat. Boleh digunakan berulang-ulang kali tanpa perlu risau kehabisan kertas dan …

SEPET02-MAGNETIC PAD ABC HURUF BESAR Read More »

PH07-ROBOT IN A BOX- WOBOT

Memperkenalkan produk terbaru keluaran Buruj Kids “WOBOT” !!!! kenapa wobot ??? Di inspirasikan daripada cara pergerakannya yang berpusing-pusing “wobbling” maka terhasil lah robot in a box yang bernama WOBOT ni 👏🏻👏🏻👏🏻 Sangat-sanagt mudah kerana pemasangan yang mengikut warna wayar pada motor dan setelah siap hanya perlu tekan button suiz untuk robot tersebut bergerak Keistimewaan lain …

PH07-ROBOT IN A BOX- WOBOT Read More »

JUNET09-Four Bear

Featurres of Wooden puzzleDesigned for children aged 3-8 Years. Improve children’s intelligence Bring children happiness Use the high quality material and non-toxic water paintNon-toxic in accordance with EN71 and ASTM-F963 For indoors and outdoors Environmentally-friendly Dimension 32*14.5*4.5cm Material plywood RM18 Video Four Bear

AUGET03- NUMBERS SHAPE 3D WOODEN PUZZLE

WOODEN PUZZLE NUMBER bertujuan untuk membantu mengembangkan kemahiran mengenal nombor 1-10, bentuk,warna, dan padanan. Ini juga dapat mendorong koordinasi mata-tangan dan kemahiran motor halus anak-anak 🥰 ✔ Pattern: Wooden puzzle number ✔ Bentuk nombor yang tidak terlalu besar memudahkan anak-anak untuk pegang/genggam ✔ Pelbagai latihan secara langsung dapat dilaksanakan ✔ Memupuk kemampuan belajar anak ✔ …

AUGET03- NUMBERS SHAPE 3D WOODEN PUZZLE Read More »

Auget02-Hot Bubble Camera

HOT BUBBLE CAMERA TOY, a super cute camera that both children or adult can’t refuse to use it SEBAB: 👇🏻👇🏻 📸 Direka dengan bentuk yang sangat comel dengan pelbagai jenis warna dan muzik 📸 Reka bentuk super intim dengan pengasingan bateri dan penyimpanan botol cecair sabun bertujuan untuk mengelakkan kebocoran air serta kerosakan pada kamera …

Auget02-Hot Bubble Camera Read More »

ET100 – Alphabet Learning Lock

ALPHABET LEARNING LOCKS  Ciri-ciri: 🔐 Set ini merangkumi 26 mangga dan 26 kunci 🔐 Dua cara untuk bermain: memadankan kunci huruf besar atau gambar di kunci 🔐 Kunci besar memudahkan kanak-kanak bermain. Diperbuat daripada bahan tahan lama 🔐 Mendorong mereka untuk berkongsi, berpura-pura bermain, dan membantu mengembangkan kemahiran motor halus dan koordinasi tangan-mata 🔐 Kaedah …

ET100 – Alphabet Learning Lock Read More »

MAYET05-BUTTON

BUTTON ❤️boleh dimainkan oleh seorang anak, atau sekumpulan anak-anak dalam menghasilkan satu projek tertentu, atau projek yang tidak ditentukan❤️ ia juga membantu anak-anak untuk berkomunikasi, berpasukan, dan berimaginasi.❤️Warna yang menarik perhatian anak anak❤High-Quality plastic ❤94 pcs pelbagai warna dan bentuk❤disertakan 3 tali berwarna Bagaimana PERMAINAN BUTTON ini boleh membantu anak anda menjadi lebih Fokus, Bijak …

MAYET05-BUTTON Read More »

JULET614- Portable Tool Box

Anak-anak suka bertukang? Suka ketuk-ketuk dinding? Ha sesuai dengan set portable tool box ni..sesuai utk minat dia..semua alat tukangan ada dalam box ni…Membantu kemahiran motor skill kanak-kanak dan koordinasi alat yang ringan dan untuk saiz tangan kanak-kanak..# Boleh diberikan sebagai hadiah kepada kanak-kanak# Kanak-kanak boleh membina pesawat, ulat dan kincir angin mereka dan pelbagai bentuk.# …

JULET614- Portable Tool Box Read More »

JUNET18-Combine the tools wooden toys

COMBINE THE TOOLS 🛠️ Set alat kayu termasuk tukul, pemutar skru, sepana dan pelbagai aksesori pertukangan lain.🛠️ Mainan diperbuat daripada kayu, pewarna, cat tidak beracun, lakuer dan gam bebas formaldehid.🛠️ Saiz Lebih kurang: 25 cm x 24.5 cm x 14.5 cm🛠️ Umur yang sesuai: 3 tahun dan keatas ✅ Permainan terbaik untuk anak-anak “berpura-pura” seperti …

JUNET18-Combine the tools wooden toys Read More »

AUGET01 – BIG KIDS MULTIFUNCTIONAL BLOCKS TABLE

KIDS MULTIFUNCTIONAL BLOCKS TABLE 🥳 1️⃣ Mainan yang sempurna dan berkualiti tinggi untuk kanak-kanak 2️⃣ Meningkatkan kemahiran kreativiti dan imaginasi 3️⃣ Multifunctional, dapat digunakan sebagai blok bangunan, belajar, melukis, makan, penyimpanan, dan bermain pasir 4️⃣ Moderately fixed, blok tidak mudah jatuh ke bawah 5️⃣ Mudah di simpan 6️⃣ Bersaiz besar, sesuai untuk kanak-kanak 📦 Pakej …

AUGET01 – BIG KIDS MULTIFUNCTIONAL BLOCKS TABLE Read More »

MAYET21-RAIL OVER PASS

Recommended age 3+ High quality 40pcs wooden city toy Let kids build their own city on a large city-theme puzzle playmat complete with humans and different vehicles Develop the child’s imagination and space perception abilityUseful tool for teaching road safety to a growing child RM40 Testimoni Rail Overpass

MAYET20-VARIETY CITY 62PCS

Jom bina bandar kita nak❤️Mcm2 boleh buat dengan wooden blocks ni…. Bestnya… Sis mmg hantu wooden toys tau. Geram nak grab Rm50 je tau 1 box ni… Ada 30 box lagi! Cepat sblm habis lagi  RM50 Video Variaty City https://youtu.be/vQ8Q-hCGo7Ihttps://youtu.be/sBOnGB-ZNyE

JUNET07-3D SNAKE LADDER

KELEBIHAN BERMAIN DAM ULAR YANG RAMAI TAK TAHU: 🐍Dapat MENCERDASKAN MINDA (susun strategi untuk baling dadu).🐍 Dapat BELAJAR ASAS MATEMATIK (mengira langkah buah dadu).🐍 Memupuk KEMAHIRAN SOSIAL (cara komunikasi) kerana permainan ini dimainkan secara berkumpulan.🐍 Memupuk sifat BERTOLAK ANSUR semasa menunggu giliran.🐍 Dapat belajar KAWAL EMOSI dan pupuk sikap sabar (dapat tangga seronok la cepat …

JUNET07-3D SNAKE LADDER Read More »

Pro-Haji-08- Body Structure Puzzle Female

PUZZLE BODY STRUCTURE BOY OR GIRL Ciri-ciri:🧑🏻 Membantu dalam meningkatkan kecerdasan bayi dan tingkatkan kemampuan kognitif bayi.👩🏻‍🦰 Merangkumi pelbagai aspek penting dalam mengenal perbezaan diantara lelaki dan perempuan, kognisi otot badan, kognisi organ badan, kognisi tulang badan dan lain2.🧑🏻 Puzzle yang tebal, tidak mudah rosak, boleh dipegang dengan selesa. Spesifikasi:✔️ Jenis: Anak lelaki / perempuan✔️ …

Pro-Haji-08- Body Structure Puzzle Female Read More »

ETF607 -ELECTRIC FISH

Ikan gedik dah ada stok tau Siapa haritu tak sempat nak grab sekarang dah ada stok. Kali ni ikan ni bermuzik…. Berlampu…ada yang berzip -BERLAMPU-ADA MUZIK-BERZIP RM23 Video Electric Fish https://youtu.be/lzISH1P2rTkhttps://youtu.be/yhAiBZP3wnQ

ETF606- ELECTRIC FISH

Ikan gedik dah ada stok tau Siapa haritu tak sempat nak grab sekarang dah ada stok. Kali ni ikan ni bermuzik…. Berlampu…ada yang berzip  -BERLAMPU -ADA MUZIK -BERZIP RM23 Vidoe Electric Fish https://youtu.be/yhAiBZP3wnQhttps://youtu.be/wVQW0gudLlI

JULET-302 WOODEN ANIMAL TETRIS

WOODEN ANIMAL TETRIS ❤️ Teka-teki kreatif yang menggunakan pelbagai blok mainan berbentuk haiwan, menampilkan pelbagai grafik.❤️ Diperbuat daripada kayu berkualiti tinggi, tahan lama, selamat, dan tidak beracun.❤️ Menggunakana bentuk dan warna supaya anak-anak dapat menggunakan kreativiti menyusun bentuk2 tersebut menjadi sebuah objek atau menyempurnakan puzzle mainan. ❤️ Jenis: Papan Permainan Tetris❤️ Bahan: Kayu❤️ Panjang Papan: …

JULET-302 WOODEN ANIMAL TETRIS Read More »

ET200- BEADS HOLDER

BEAD HOLDER…apa tu bead holder??? Diperbuat daripada kayu dengan menggunakan cat air mesra alam, selamat dan tidak berbahaya untuk kanak-kanak. Sesuai untuk kanak-kanak yang berumur 3 tahun ke atas. Membantu meningkatkan koordinasi, tumpuan, kognisi warna, pengembangan visual, dan kemampuan pengelasan mata-mata anak-anak.Details produk: ✔️ Jenis Item: Mainan Kayu ✔️ Umur: 3 tahun dan Ke Atas …

ET200- BEADS HOLDER Read More »

KG01-KETAM GEDIK

Ha, nak cari pet baru? Sekarang ada ketam gedik pulak 🤣 aritu ada ikan gedik, turtle gedik..semua ni boleh jadi geng bermain untuk anak-anak. Mainan macam ni selalu buat anak seronok sebab ada respond. Sekali pusing, ketam ni tergedik-gedik jalan. Bila stop kena pusing lagi.Dari situ, anak-anak boleh belajar konsep ’cause and effect’. 🥰 KETAM …

KG01-KETAM GEDIK Read More »

ET81- WOODEN PUZZLE NUMBER DESIGN B

ET81- WOODEN PUZZLE NUMBER DESIGN B Kayu berkualiti tinggi, cat berasaskan air, corak berwarna-warni dan tiada toksik Pegangan kayu memudahkan anak untuk melakukan aktiviti mengambil dan meletakkan blok mengikut bentuk huruf Mengembangkan keupayaan pengenalan kognitif dan visual kanak-kanak, melatih keupayaan tangan, Menggalakkan koordinasi mata tangan, kemahiran motor halus dan kemahiran menyelesaikan masalah Mempunyai Number 1-10 …

ET81- WOODEN PUZZLE NUMBER DESIGN B Read More »

ET308-Wooden Toys Arithmetic Digital Card

Penerangan Produk :Bahan: Kayu🍓Produk ini terdiri daripada kad nombor 1-10🍎Ruang disediakan di bahagian belakang setiap kad untuk kanak-kanak menulis atau menyalin nombor.🌞Toy ini sesuai untuk kanak-kanak Seawal Usia 3 tahun.Ciri-ciri Produk :❣️Bantu anak-anak mula memperoleh kemahiran mengira-❣️Anak-anak boleh berlatih meletakkan nombor dengan teratur sambil mengira❣️ Bahan yang terbuat dari partikel kayu-kayu untuk memaksimumkan penggunaan bahan.❣️Koordinasi …

ET308-Wooden Toys Arithmetic Digital Card Read More »

JUNET41-WORD JUMBLE

PERMAINAN SPELLING GAMES boleh menjadi sangat menyeronokkan dan menarik untuk kanak-kanak dan orang dewasa, ia sangat bagus kerana permainan ini mendatangkan faedah yang sangat besar kepada kanak-kanak atau orang dewasa. Permainan spelling games ini dapat meningkatkan perbendaharaan kata, mendorong fokus, dan meningkatkan kemahiran menyelesaikan masalah. Di datangkan dengan 50 pcs alphabet dan 28 keping kad …

JUNET41-WORD JUMBLE Read More »

JUNET39-Meja Lego Hijau

Children Multi-Function Toy Blocks Table Early Learning Toys With 300 pcs Building Block Meja blok pelbagai fungsi membolehkan kanak-kanak bermain dan menyimpan mainan blok mereka menggunakan meja. Ia dilengkapi dengan 300 keping mainan blok percuma yang dapat dimainkan dan dipasang di atas meja. Mainan pendidikan hebat yang terdapat dalam senarai mesti dibeli untuk ibu bapa. …

JUNET39-Meja Lego Hijau Read More »

MAYET07-ABC

Educational Toys ABC Membantu anak kenal huruf, warna dan belajar fokus dengan memasukkan huruf dalam tali. Boleh juga belajar mengeja nama. Satu set ada 94 pcs 3 Tali berwarna warni RM20

MAYET06-BUILDING

Building ❤️Menggalakkan anak bermain bersama dengan kawan-kawan❤️ Membantu anak-anak untuk belajar berkomunikasi, berpasukan, dan berimaginasi.❤️Warna yang menarik perhatian anak anak❤High-Quality plastic❤37 pcs pelbagai warna dan bentuk Bagaimana PERMAINAN Building ini boleh membantu anak anda menjadi lebih Fokus, Bijak Dan Kreatif? ❇Meransang minda kreatif.❇Melatih motor halus anak anda❇Menajamkan daya Imaginasi anak❇Meningkatkan daya fokus❇Meningkatkan daya sentuhan❇Meransang fungsi …

MAYET06-BUILDING Read More »

MAYET03-GEAR

GEAR ❤️boleh dimainkan oleh seorang anak, atau sekumpulan anak-anak dalam menghasilkan satu projek tertentu, atau projek yang tidak ditentukan❤️ ia juga membantu anak-anak untuk berkomunikasi, berpasukan, dan berimaginasi.❤️Warna yang menarik perhatian anak anak❤High-Quality plastic❤38 pcs pelbagai warna dan bentuk RM20 Ukuran Gear Testimoni Gear

MAYET02-SCREW

SKRU ❤️boleh dimainkan oleh seorang anak, atau sekumpulan anak-anak dalam menghasilkan satu projek tertentu, atau projek yang tidak ditentukan❤️ ia juga membantu anak-anak untuk berkomunikasi, berpasukan, dan berimaginasi.❤️Warna yang menarik perhatian anak anak❤High-Quality plastic❤46 pcs pelbagai warna dan bentuk Bagaimana PERMAINAN SKRU ini boleh membantu anak anda menjadi lebih Fokus, Bijak Dan Kreatif? ❇Meransang minda …

MAYET02-SCREW Read More »

MAYET01-BLOCK

BLOCK ❤️boleh gunakan untuk meningkatkan daya kreativiti anak-anak dalam mencipta dan membina binaan mereka. ❤️ boleh dimainkan oleh seorang anak, atau sekumpulan anak-anak dalam menghasilkan satu projek tertentu, atau projek yang tidak ditentukan ❤️ ia juga membantu anak-anak untuk berkomunikasi, berpasukan, dan berimaginasi. ❤️Warna yang menarik perhatian anak anak ❤High-Quality plastic. ❤56 pcs pelbagai warna …

MAYET01-BLOCK Read More »

JUNET23-Turtle Bath Toys-Kura Kura Gedik

product size:9*8*5.5CM/3.5″*3.2″*2.2″Material: environmentally friendly ABSSingle weight :43gcolor:blue,green,redInnovative mechanical structure, no electricity required to play in the water, gently twist forwardChoosing ABS without fear of polishingCute cartoon, leaky design, pastel colors RM12  Video Turtle Gedik https://youtu.be/t0ETQcc7Pswhttps://youtu.be/U3P5j4nmT70

MBJ01- DADU PLASTIK 123

Nikmati permainan dam atau indoor games dengan menggunakan dadu yang ringan dan selamat untuk kanak-kanak atau bayi. Bagi menambahkan lagi keceriaan suasana permainan, dadu jenis tahan lama dan tidak berbahaya adalah menjadi pilihan ibu bapa. Details: 🎲 Selamat digunakan untuk kanak-kanak dan bayi🎲 Bersaiz 9cm x 9 cm🎲 Permukaan yang berwarna-warni🎲 Sesuai dimainkan di tempat …

MBJ01- DADU PLASTIK 123 Read More »

JUNET27-Owl Stack Happy

Owl Stack Happy. Permainan ni mengajar anak untuk mengimbangi (balance) owl dengan kreativiti anak anak. Anak anak akan secara tak langsung akan berfikir untuk mengimbangi owl dan belajar berfikiran secara kreatif. Dapat memupuk sifat sabar dalam masa yang sama. best kan  RM23 Testimoni Owl Stack Happy Video Owl Stack Happy https://youtu.be/rEwFwW7Wg5Yhttps://youtu.be/FhsI70RF-YQ

JUNET28-Dadu Poket

DADU POKET Macam-macam aktiviti boleh buat menggunakan dadu comel warna warni ni. Masuk je apa-flashcard flashcard. Dah b0leh start sesi pembelajaran santai. Material cotton tebal dalam fiber padat. Dijahit bersama plastik. Bila baling inshaAllah masih dalam keadaan baik.😊 ➡️Dadu poket Saiz 20×20 : RM35 Video Dadu Poket https://youtu.be/RYacuQpEk5Mhttps://youtu.be/VmX8wcBpmBghttps://youtu.be/zame4jV4Pcchttps://youtu.be/7TaYpVgyYl4https://youtu.be/a7WKLb6rSpghttps://youtu.be/nXJf-q8vCkQ

JUNET05-Multi Functional Toy Block Table

Children Multi-Function Toy Blocks Table Early Learning Toys With 58 pcs Building Block Meja blok pelbagai fungsi membolehkan kanak-kanak bermain dan menyimpan mainan blok mereka menggunakan meja. Ia dilengkapi dengan 58 keping mainan blok percuma yang dapat dimainkan dan dipasang di atas meja. Mainan pendidikan hebat yang terdapat dalam senarai mesti dibeli untuk ibu bapa. …

JUNET05-Multi Functional Toy Block Table Read More »

ET701-FISHING TOYS

PAKEJ PERMAINAN FISHING TOYS INI MENGANDUNGI : -RANDOM FISH 22 pcs-FISH BAIT 2 PCS ( SAIZ 16.5cmx 8.5cm)-FISHING RODS 2 PCS ( SAIZ 25CM)-MANUAL AIRPUMP-1 PCS INFLATABLE POOL ( SAIZ 43CM X 60CM) RM26 Video Fishing Toys https://youtu.be/3bzn1K_FkfMhttps://youtu.be/lZeHvc0gZoY

ET704-Magnetic Board Case-ABC

Sesuai utk kanak-kanak usia 3-4 tahun Belajar tulis & padam abjad dan boleh lekat di board 1 dry-erase board 1 dry-erase marker 2 board holders 1 eraser Bonus: 10 magnetic stickers 10 number flash cards RM37 Video Testimoni Magnetic Board Case-ABC https://youtu.be/EtJRUbBE51I

ET703-Magnetic Board Case -NUMBER

Ssesuai utk kanak-kanak usia 3-4 tahun Belajar tulis & padam nombor dan boleh lekat di board 1 dry-erase board 1 dry-erase marker 2 board holders 1 eraser Bonus: 10 magnetic stickers 10 number flash cards RM37 Video Magnetic Board Case Number

JUNET06-Monopoly Games

Mencari mainan yang bagus untuk anak? Apakata ibu ayah kenalkan permainan Monopoly kepada mereka 6 Manfaat Bermain Monopoly kepada anak: Dapat belajar tentang angka dan duit Meningkatkan interaksi sosial Belajar mengatasi masalah yang timbul Belajar menjauhi hutang Belajar mengurus duit Belajar ambil risiko dan berani keluarkan duit untuk kembangkan aset Permainan ini juga dapat memberi …

JUNET06-Monopoly Games Read More »

REASSEMBLY SCREW CAR

REASSEMBLY SCREW CAR Permainan kayu 3 dalam 1. Boleh dijadikan kereta tolak, permainan ketuk-ketuk dan juga permainan pasang dan buka. Membantu meningkatkan fokus anak Membantu kemahiran mata dan tangan Meningkatkan skill motor halus Harga RM40 Testimoni Reassembly Screw Car Video Reassembly Screw Car

MAYET19-URBAN TRAFFIC MAZE MAGNETIC SERIES

URBAN TRAFFIC MAZE MAGNETIC SERIES.Diperbuat daripada bahan kayu dan plastik, tidak membahayakan anak-anak. Maze bermagnet yang menarik dengan 2 tongkat magnet dan lebih daripada 20 manik di dalam Boleh mengajar anak-anak anda untuk mempelajari bangunan lalu lintas dan bandar. Menggalakkan pengesanan visual koordinasi mata dan kemahiran motor yang baik kepada kanak-kanak RM40 Video Urban Traffic …

MAYET19-URBAN TRAFFIC MAZE MAGNETIC SERIES Read More »

ET101 KOTAK BESI – MY FIRST PUZZLE ANIMAL -6 IN 1- BOX ANIMAL (PINK)

Environmentally friendly materials, safe and nontoxic. Good for hand & eye coordination and logical thinking. Big chunky pieces for small hands.And 6 progressive puzzles in a storage box. Suitable size for baby, from simple to complex, For 3-year-old +. The Puzzle sets contain six puzzles depicting fun characters that your young ones will easily recognize …

ET101 KOTAK BESI – MY FIRST PUZZLE ANIMAL -6 IN 1- BOX ANIMAL (PINK) Read More »

ET33- WOODEN PUZZLE JAWI

-Belajar mengenal huruf hijaiyah dengan meletakkan huruf tersebut ke tempat asal mengikut bentuk huruf-Belajar menulis huruf mengikut bentuk huruf-Pemegang pada huruf memudahkan anak anak untuk melakukan aktiviti-Anak anak tidak merasa bosan untuk belajar kerana dapat beraktiviti semasa belajar RM14 Product Features: – Learn Jawi Vowel Alphabets and Number than Fit Them Into The Correct Shape …

ET33- WOODEN PUZZLE JAWI Read More »

ET38- WOODEN PUZZLE ABC (bergambar)

❇Kayu berkualiti tinggi, cat berasaskan air, corak berwarna-warni dan tiada toksik ❇Pegangan kayu memudahkan anak untuk melakukan aktiviti mengambil dan meletakkan blok mengikut bentuk huruf ❇Mengembangkan keupayaan pengenalan kognitif dan visual kanak-kanak, melatih keupayaan tangan, Menggalakkan koordinasi mata tangan, kemahiran motor halus dan kemahiran menyelesaikan masalah ❇ Mempunyai 26 huruf abjad A hingga Z Harga: …

ET38- WOODEN PUZZLE ABC (bergambar) Read More »

Scroll to Top