DISET08 –  WATER DOODLE

DISET08 – WATER DOODLE

Anak-anak bila dah capai umur 2 tahun ke atas mula lah sibuk nak buat ‘art’ dekat di dinding rumah kan? habis semua perabot yang ada pun nak di contengnya. Bijak betul lah sampai mak ayah pun pening tengok anak-anak ligat menconteng.

Haa! sekarang mak ayah dah boleh senyum sampai telinga dah dengan adanya set Learning Water Painting Doodle Mat ni ‘perfect’ untuk jadikan tempat anak-anak mengekspresikan kreativiti masing-masing.

Apa yg menariknya water doodle ni? selain daripada anak-anak boleh conteng berulang kali menggunakan magic pen yang diisi dgn air, anak-anak boleh belajar melukis, menulis dengan ibu bapa tanpa perlu mengotorkan kertas.

Selain material yang mesra persekitaran, ianya juga dapat meningkatkan daya fokus dan kreativiti anak-anak serta melatih koordinasi mata dan tangan anak seawal usia.

Mudah di bawa dan tahan lasak dgn fungsi kalis air ianya sesuai utk anak berumur 2 tahun dan ke atas.

Cara Penggunaan:

  1. Isi air ke dalam magic pen
  2. Lukis di atas magic mat
  3. Warna lukisan akan kelihatan terang sewaktu mula melukis dan akan hilang dalam masa 3-5 minit
  4. Anda boleh gunakan air utk membasuh magic mat & keringkan magic pen selepas di gunakan

Spesifikasi produk :

Material for Mat : Cotton & Spinning Nylon
Material fir Pen : PC & Fiber
Dimensi Produk : 45 cm x 29 cm
Berat : 0.2kg
Umur : Sesuai utk 2 tahun dan ke atas

HARGA : Rm 24.00