EDUCATIONAL TOYS

Senarai produk Educational Toys

MAYET07-ABC

Educational Toys ABC Membantu anak kenal huruf, warna dan belajar fokus dengan memasukkan huruf dalam tali. Boleh juga belajar mengeja nama. Satu set ada 94 pcs 3 Tali berwarna warni RM20

MAYET06-BUILDING

Building ❤️Menggalakkan anak bermain bersama dengan kawan-kawan❤️ Membantu anak-anak untuk belajar berkomunikasi, berpasukan, dan berimaginasi.❤️Warna yang menarik perhatian anak anak❤High-Quality plastic❤37 pcs pelbagai warna dan bentuk Bagaimana PERMAINAN Building ini boleh membantu anak anda menjadi lebih Fokus, Bijak Dan Kreatif? ❇Meransang minda kreatif.❇Melatih motor halus anak anda❇Menajamkan daya Imaginasi anak❇Meningkatkan daya fokus❇Meningkatkan daya sentuhan❇Meransang fungsi …

MAYET06-BUILDING Read More »

MAYET03-GEAR

GEAR ❤️boleh dimainkan oleh seorang anak, atau sekumpulan anak-anak dalam menghasilkan satu projek tertentu, atau projek yang tidak ditentukan❤️ ia juga membantu anak-anak untuk berkomunikasi, berpasukan, dan berimaginasi.❤️Warna yang menarik perhatian anak anak❤High-Quality plastic❤38 pcs pelbagai warna dan bentuk RM20 Ukuran Gear Testimoni Gear

MAYET02-SCREW

SKRU ❤️boleh dimainkan oleh seorang anak, atau sekumpulan anak-anak dalam menghasilkan satu projek tertentu, atau projek yang tidak ditentukan❤️ ia juga membantu anak-anak untuk berkomunikasi, berpasukan, dan berimaginasi.❤️Warna yang menarik perhatian anak anak❤High-Quality plastic❤46 pcs pelbagai warna dan bentuk Bagaimana PERMAINAN SKRU ini boleh membantu anak anda menjadi lebih Fokus, Bijak Dan Kreatif? ❇Meransang minda …

MAYET02-SCREW Read More »

MAYET01-BLOCK

BLOCK ❤️boleh gunakan untuk meningkatkan daya kreativiti anak-anak dalam mencipta dan membina binaan mereka. ❤️ boleh dimainkan oleh seorang anak, atau sekumpulan anak-anak dalam menghasilkan satu projek tertentu, atau projek yang tidak ditentukan ❤️ ia juga membantu anak-anak untuk berkomunikasi, berpasukan, dan berimaginasi. ❤️Warna yang menarik perhatian anak anak ❤High-Quality plastic. ❤56 pcs pelbagai warna …

MAYET01-BLOCK Read More »

JUNET23-Turtle Bath Toys-Kura Kura Gedik

product size:9*8*5.5CM/3.5″*3.2″*2.2″Material: environmentally friendly ABSSingle weight :43gcolor:blue,green,redInnovative mechanical structure, no electricity required to play in the water, gently twist forwardChoosing ABS without fear of polishingCute cartoon, leaky design, pastel colors RM12  Video Turtle Gedik https://youtu.be/t0ETQcc7Pswhttps://youtu.be/U3P5j4nmT70

MBJ01- DADU PLASTIK 123

Nikmati permainan dam atau indoor games dengan menggunakan dadu yang ringan dan selamat untuk kanak-kanak atau bayi. Bagi menambahkan lagi keceriaan suasana permainan, dadu jenis tahan lama dan tidak berbahaya adalah menjadi pilihan ibu bapa. Details: 🎲 Selamat digunakan untuk kanak-kanak dan bayi🎲 Bersaiz 9cm x 9 cm🎲 Permukaan yang berwarna-warni🎲 Sesuai dimainkan di tempat …

MBJ01- DADU PLASTIK 123 Read More »

JUNET27-Owl Stack Happy

Owl Stack Happy. Permainan ni mengajar anak untuk mengimbangi (balance) owl dengan kreativiti anak anak. Anak anak akan secara tak langsung akan berfikir untuk mengimbangi owl dan belajar berfikiran secara kreatif. Dapat memupuk sifat sabar dalam masa yang sama. best kan  RM23 Testimoni Owl Stack Happy Video Owl Stack Happy https://youtu.be/rEwFwW7Wg5Yhttps://youtu.be/FhsI70RF-YQ

JUNET28-Dadu Poket

DADU POKET Macam-macam aktiviti boleh buat menggunakan dadu comel warna warni ni. Masuk je apa-flashcard flashcard. Dah b0leh start sesi pembelajaran santai. Material cotton tebal dalam fiber padat. Dijahit bersama plastik. Bila baling inshaAllah masih dalam keadaan baik.😊 ➡️Dadu poket Saiz 20×20 : RM35 Video Dadu Poket https://youtu.be/RYacuQpEk5Mhttps://youtu.be/VmX8wcBpmBghttps://youtu.be/zame4jV4Pcchttps://youtu.be/7TaYpVgyYl4https://youtu.be/a7WKLb6rSpghttps://youtu.be/nXJf-q8vCkQ

JUNET05-Multi Functional Toy Block Table

Children Multi-Function Toy Blocks Table Early Learning Toys With 58 pcs Building Block Meja blok pelbagai fungsi membolehkan kanak-kanak bermain dan menyimpan mainan blok mereka menggunakan meja. Ia dilengkapi dengan 58 keping mainan blok percuma yang dapat dimainkan dan dipasang di atas meja. Mainan pendidikan hebat yang terdapat dalam senarai mesti dibeli untuk ibu bapa. …

JUNET05-Multi Functional Toy Block Table Read More »

ET701-FISHING TOYS

PAKEJ PERMAINAN FISHING TOYS INI MENGANDUNGI : -RANDOM FISH 22 pcs-FISH BAIT 2 PCS ( SAIZ 16.5cmx 8.5cm)-FISHING RODS 2 PCS ( SAIZ 25CM)-MANUAL AIRPUMP-1 PCS INFLATABLE POOL ( SAIZ 43CM X 60CM) RM26 Video Fishing Toys https://youtu.be/3bzn1K_FkfMhttps://youtu.be/lZeHvc0gZoY

ET704-Magnetic Board Case-ABC

Sesuai utk kanak-kanak usia 3-4 tahun Belajar tulis & padam abjad dan boleh lekat di board 1 dry-erase board 1 dry-erase marker 2 board holders 1 eraser Bonus: 10 magnetic stickers 10 number flash cards RM37 Video Testimoni Magnetic Board Case-ABC https://youtu.be/EtJRUbBE51I

ET703-Magnetic Board Case -NUMBER

Ssesuai utk kanak-kanak usia 3-4 tahun Belajar tulis & padam nombor dan boleh lekat di board 1 dry-erase board 1 dry-erase marker 2 board holders 1 eraser Bonus: 10 magnetic stickers 10 number flash cards RM37 Video Magnetic Board Case Number

JUNET06-Monopoly Games

Mencari mainan yang bagus untuk anak? Apakata ibu ayah kenalkan permainan Monopoly kepada mereka 6 Manfaat Bermain Monopoly kepada anak: Dapat belajar tentang angka dan duit Meningkatkan interaksi sosial Belajar mengatasi masalah yang timbul Belajar menjauhi hutang Belajar mengurus duit Belajar ambil risiko dan berani keluarkan duit untuk kembangkan aset Permainan ini juga dapat memberi …

JUNET06-Monopoly Games Read More »

ET90-TAPPING SCREW CAR WOODEN TOY

TAPPING SCREW CAR WOODEN TOY Permainan kayu 3 dalam 1. Boleh dijadikan kereta tolak, permainan ketuk-ketuk dan juga permainan pasang dan buka. Membantu meningkatkan fokus anak Membantu kemahiran mata dan tangan Meningkatkan skill motor halus Harga RM40 Testimoni Tapping Screw Car Wooden Toy Video Tapping Screw Car Wooden Toy

MAYET19-URBAN TRAFFIC MAZE MAGNETIC SERIES

URBAN TRAFFIC MAZE MAGNETIC SERIES . Diperbuat daripada bahan kayu dan plastik, tidak membahayakan anak-anak. Maze bermagnet yang menarik dengan 2 tongkat magnet dan lebih daripada 20 manik di dalam Boleh mengajar anak-anak anda untuk mempelajari bangunan lalu lintas dan bandar. Menggalakkan pengesanan visual koordinasi mata dan kemahiran motor yang baik kepada kanak-kanak RM40 Video …

MAYET19-URBAN TRAFFIC MAZE MAGNETIC SERIES Read More »

ET101 KOTAK BESI – MY FIRST PUZZLE ANIMAL -6 IN 1- BOX ANIMAL (PINK)

Environmentally friendly materials, safe and nontoxic. Good for hand & eye coordination and logical thinking. Big chunky pieces for small hands.And 6 progressive puzzles in a storage box. Suitable size for baby, from simple to complex, For 3-year-old +. The Puzzle sets contain six puzzles depicting fun characters that your young ones will easily recognize …

ET101 KOTAK BESI – MY FIRST PUZZLE ANIMAL -6 IN 1- BOX ANIMAL (PINK) Read More »

ET33- WOODEN PUZZLE JAWI

-Belajar mengenal huruf hijaiyah dengan meletakkan huruf tersebut ke tempat asal mengikut bentuk huruf-Belajar menulis huruf mengikut bentuk huruf-Pemegang pada huruf memudahkan anak anak untuk melakukan aktiviti-Anak anak tidak merasa bosan untuk belajar kerana dapat beraktiviti semasa belajar RM14 Product Features: – Learn Jawi Vowel Alphabets and Number than Fit Them Into The Correct Shape …

ET33- WOODEN PUZZLE JAWI Read More »

ET38- WOODEN PUZZLE ABC (bergambar)

❇Kayu berkualiti tinggi, cat berasaskan air, corak berwarna-warni dan tiada toksik ❇Pegangan kayu memudahkan anak untuk melakukan aktiviti mengambil dan meletakkan blok mengikut bentuk huruf ❇Mengembangkan keupayaan pengenalan kognitif dan visual kanak-kanak, melatih keupayaan tangan, Menggalakkan koordinasi mata tangan, kemahiran motor halus dan kemahiran menyelesaikan masalah ❇ Mempunyai 26 huruf abjad A hingga Z Harga: …

ET38- WOODEN PUZZLE ABC (bergambar) Read More »

ET11- TRACK MAZE TOY BRICKS

TRACK MAZE TOY BRICKS KEMBALI LAGIIIII !!! – various combination structures – developed intelligence – cultivate creativity – training of hands-on ability, physical sense & logical thinking ✅ Bermain sambil belajar ✅ Merangsang kemahiran motor halus ✅ Membina kreativiti dan pemikiran logik ✅ Mengembangkan kecerdasan ✅ Mempunyai pelbagai bentuk ✅ Pelbagai struktur gabungan Harga: RM …

ET11- TRACK MAZE TOY BRICKS Read More »

ET36-BULLET BUILDING BLOCKS 89PCS

BULLET BUILDING BLOCKS 89PCS. ❤High Quality Plastic. ❤89pcs pelbagai bentuk. ❤Plastic storage. Mudah di bawa. ❤Mudah di kemas saiz besar. ❤Pelbagai warna menarik. ❤Mudah pasang. ❤Non Toxic. ❤Selamat Untuk Bayi ❤Manual bentuk. 🎉Membina Minda kreatif. 🎉Melatih motor skill. 🎉Menigkatkan sensory. 🎉Menajamkan daya imaginasi. 🎉Meningkatkan Daya Focus. 🎉Meransang Kordinasi Mata & tangan. ⛔MENGURANGKAN KETAGIHAN SCREEN! 🎉Menambah …

ET36-BULLET BUILDING BLOCKS 89PCS Read More »

ET14 : WOODEN PUZZLE NOMBOR 0-20

WOODEN PUZZLE NUMBER bertujuan untuk membantu mengembangkan kemahiran mengenal nombor 1-10, bentuk,warna, dan padanan. Ini juga dapat mendorong koordinasi mata-tangan dan kemahiran motor halus anak-anak 🥰 ✔️ Pattern: Wooden puzzle number ✔️ Bentuk nombor yang tidak terlalu besar memudahkan anak-anak untuk pegang/genggam ✔️ Pelbagai latihan secara langsung dapat dilaksanakan ✔️ Memupuk kemampuan belajar anak ✔️ …

ET14 : WOODEN PUZZLE NOMBOR 0-20 Read More »

ET35- PIPELINE CONSTRUCTION

PIPELINE CONSTRUCTION.(pelbagai Bentuk & 4 bertayar)-Mudah di kemas size besar.-Tidak merbahaya kepada bayi.-Tidak tajam seperti lego.-Tidak sakit jika terpijak.-Non Toxic-Manual aktiviti-Rasai pengalaman baru bina Pipeline-Products Under MC certification. ❇Meransang minda kreatif❇Melatih motor halus❇Menajamkan daya Imaginasi❇Meningkatkan daya Fokus❇Meningkatkan daya Sensory❇Merangsang fungsi otak kanan❇Merangsang Koordinasi Mata & tangan.❇MENGURANGKAN KETAGIHAN SCREEN @ GADGET!❇Besar & Mudah di pasang. Berat …

ET35- PIPELINE CONSTRUCTION Read More »

Scroll to Top