JULET608- MAGIC PAD HIJAYYAH

JULET608- MAGIC PAD HIJAYYAH

Anak LARI bila ajak belajar tulis jawi?
=======================================

Mak mana tak risau kalau anak selalu lari bila diajak belajar menulis jawi.
Susahla, tak retilaa, malas la…

Macam-macam alasan yang anak akan beri bila ada homework jawi atau teacher bagi di tadika. Mak pun kadang-kadang tak pandai juga nak ajar…πŸ˜…

Tapi sejak guna MAGNETIC PAD HIJAIYYAH ni, Semua setel!!
letak magnetic pen, automatik akan pop up bead dia! anak pun suka…lagi-lagi bila nak jatuhkan beads tu guna jari je. Boleh merangsang deria sentuhan anak-anak kan !

cara nak tulis pon ada disediakan di board. so anak boleh follow dan slowly belajar.

tak cantik tak ape, asal boleh tulis kan?

MAGIC PAD HIJAYYAH:

πŸŽ‰harga pasaran = RM59

βœ…1 X MAGIC PAD HIJAYYAH
βœ…1 X MAGNETIC PEN

Video Magnetic Pad Hijaiyiah