KG01-KETAM GEDIK

KG01-KETAM GEDIK

Ha, nak cari pet baru? Sekarang ada ketam gedik pulak 🤣 aritu ada ikan gedik, turtle gedik..semua ni boleh jadi geng bermain untuk anak-anak.

Mainan macam ni selalu buat anak seronok sebab ada respond. Sekali pusing, ketam ni tergedik-gedik jalan. Bila stop kena pusing lagi.Dari situ, anak-anak boleh belajar konsep ’cause and effect’.

🥰 KETAM GEDIK CUTE, ANAK JADI SUKA MANDI 😍
.
🦀 Nama saya Cute Crab, saya peneman adik soleh solehah mandi dan kawan jalan-jalan hehe
.
🦀 Adik jadi motivated dan rajin mandi sebab cute crab boleh terapong dalam pool dan bathtub
.
🦀 Cute crab pon boleh teman adik2 jalan jalan, tarik sahaja saya guna tali disediakan setiap pembelian
.
🦀 Saya tak pakai bateri tau, pusingkan sahaja punat belakang badan saya
.
🦀 Saiz saya 14cm × 23cm × 11cm je. Comel kan saya? Adik-adik mesti teruja macam mana saya boleh terapung di air dan berjalan di darat 😍

Video Ketam Gedik