FOOD19 ENRICHED CHOCOLATE WITH CRANBERRIES

Ada tak kat sini yang craving chocojar?? Tapi kalau beli chocojar kat luar tak tahan terlampau manis pula, beli 1 jar pun tak habis sebab muak sangat hmm 🤷🏻‍♀️

Peminat chocolate korang wajib rasa ENRICHED CHOCOLATE with cranberries dari Mommy Happy ni. Nak nak pula sekarang ni duduk rumah saja asyik nak maaaakan je kerjanya hehe

Paling best dalam chocojar kita ni ada mini crunch yang memang crunchy & chocolate yang banyakkk wehh! Walaupun chocolate dia banyak, tetap tak terlalu manis sebab special chocojar kita ada CRANBERRIES yang boleh seimbangkan rasa manis chocolate tu. Just nice! 😋

Sebelum makan kena pastikan shake & gaul betul-betul tau

Dah la sedap, harga pun MUR MUR je uolssss, RM15.00/jar je untuk 265g

TESTIMONI ENRICHED CHOCOLATE WITH CRANBERRIES
VIDEO ENRICHED CHOCOLATE WITH CRANBERRIES