FOOD22 ENRICHED CHOCOLATE WITH CRISPY CEREALS

ENRICHED CHOCOLATE with crispy cereals

Ada tak kat sini yang craving cereals dengan chocolate?? Tapi tak nak yang terlampau manis dan makan mesti tak habis sebab muak sangat hmm 🤷🏻‍♀️

Haa korang tahu tak Mommy Happy dah keluarkan FLAVOUR Enriched Chocolate baru yang bakal jadi FAVOURITE makanan korang? 😎

Peminat chocolate korang wajib rasa ENRICHED CHOCOLATE with crispy cerelas ni 😋

Paling best dalam chocojar kita ni ada mini crunch yang memang crunchy & chocolate yang banyakkk wehh!

Sebelum makan korang kena pastikan korang shake & gaul betul-betul tau sebab chocolate mendap di bahagian bawah.

Dah la sedap, harga pun MUR MUR je uolssss, RM15.00/jar je untuk 281g.

Mana nak dapat? Senang je, korang boleh terus whatsapp ejen Mommy Happy laju-laju! 📲

Video ENRICHED CHOCOLATE with crispy cereals