SET BELAJAR BERSAMA POWER 12

Kenali watak-watak Superhero Mommy Happy dengan set BELAJAR BERSAMA POWER 12β—πŸ¦ΈπŸ»β€β™‚οΈπŸ¦ΈπŸ»β€β™€οΈ

Haaa, adik-adik selalu tengok kartun animasi kan kat rumah tu? Niiii kami pun ada 12 Superhero yang akan menemani korang belajar di rumah tau! Nak tahu siapa 12 Superhero tu?? 🀭

Ibu ayah, jom la belanja set Belajar Bersama Power 12 ni untuk anak-anak yang tersayang tu 😁 Dalam set istimewa ni ada 5 item yang anak-anak boleh dapat ‡️

⚑ BUKU SIFIR POWER 12
⚑ BUKU MEWARNA POWER 12
⚑ BUKU NOTA POWER 12
⚑ STICKER POWER 12
⚑ BUNTING SIFIR SUPERHERO

Pssstt! Semua koleksi Power 12 ni korang boleh dapat dekat Mommy Happy je tau 🀫

Nak dapatkan kelima-lima item ni? Jom preorder sekarang melalui usahawan Mommy Happy kami dengan harga RM 43. Dah dapatkan jangan lupa share dengan kami tau, mana satu Superhero kegemaran adik πŸ˜‰ hehe

#usahawanmommyhappy
#power12

BUKU BELAJAR SIFIR BERSAMA POWER 12

BUKU MEWARNA POWER 12

NOTEBOOK POWER 12

STICKER POWER 12

BUNTING BELAJAR SIFIR BERSAMA POWER 12

VIDEO POWER 12

Scroll to Top