PESTA BUKU ANTARABANGSA KUALA LUMPUR 2023

JOM KUNJUNGI KAMI DI (PBAKL)

PESTA BUKU YANG KALI KE -40

PADA 26 MEI SEHINGGA 4 JUN 2023 

DI PUSAT DAGANGAN DUNIA KUALA LUMPUR (WTCKL)
BOOTH KAMI MOMMYHAPPY
(M41,M41)
(M31,M32)
(DI MAWAR ROOM LEVEL 2)

JUMPA KAMI DISANA…

PERTANDINGAN LIKE, KOMEN DAN SHARE dan MENANGI WANG TUNAI RM100

Hai korang.. Jom temui team Mommy Happy di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) pada 26 Mei 2023 ni sehingga 4 Jun 2023 yang bertempat di Pusat Dagangan Dunia Kuala Lumpur (WTCKL). Datang serbu booth kami iaitu booth nombor M41,M42,M31,M32.. Booth kami buka bermula jam 10pagi sehingga 10malam tau.
Untuk ibu ayah yang bawa anak-anak, korang bawa je anak-anak datang ke booth Mommy Happy sebab kami ada sediakan permainan untuk anak-anak yang anak-anak boleh bermain secara percuma..Memang best! Confirm anak korang Happy.. Pastikan korang datang ke booth kami Level 2, mawar room M41,M42,M31,M32.
Lagi best kami juga adakan pelbagai aktiviti menarik di booth kami seperti Slot Bercerita Bersama Puan Ashikin Hashim, Pelancaran buku terbaru Dunia Serangga oleh Dr Nazir Muhammad Nazir, Lukisan Karikatur Percuma daripada Uneh Raja Pencil Warna, Fun Activity bersama Ummi Ezza Almi, Bijak Congak Matematik bersama Che Man, Mudahnya Tajwid bersama Ustazah Humaira dan Ustazah Nurhalili, Buat Robot bersama Dr Husniza Hussain
Wahh seronoknya..Banyaknya aktiviti...Jom set date siap-siap untuk datang beramai ramai ke booth Mommy Happy yang besar dan meriah.. Pastikan sampai tau ke booth M41,M42,M31,M32 di Mawar Room, Level 2.... booth kami setempat je taw😍Untuk pengetahuan korang, Mommy Happy ni jual buku dan permainan kank-kanak. Buku-buku untuk rujukan cikgu-cikgu dan mak ayah pun ada. Lagi best, kitorang ada buat promotion BUY 1 FREE 1 tau. Jom la korang serbu!

Korang jangan lupa tau untuk Like, Share & Komen pada posting ni untuk berpeluang rebut hadiah RM100..
Kami akan pilih 3 orang yang bertuah...Pemenang akan di umumkan pada 7 JUN 2023 di Facebook Page HQ MOMMY HAPPY

PEMBELIAN MINIMUM RM20 DAN KE ATAS

VIDEO

Scroll to Top