BK04- MY AMAZING SUPER POWER (SOFTCOVER)

BK04- MY AMAZING SUPER POWER (SOFTCOVER)

Conversation between a mother and a son trying to change his perspective and fantasy towards being a super hero, by acknowledging his true and amazing power which is his own EEMAN.


Harga: RM14.00
Bilangan Muka Surat: 36 m/s

ANAK MULA SUKA SUPERHERO?
=====================

-” Setelah saya bacakan buku My Amazing Super Power ni, anak berangan nak jadi superhero Islam yang sebenar! Paling best mudah nak ajak mereka lakukan ibadah kerana nak jadi superhero macam dalam buku ”

-“ Sangat menarik buku ni!This eeman superhero boleh bantu anak instill superhero ISLAM! ”

-“ Rayyan suka sangat!! Sampai maknya tak larat saya nak ulang-ulang baca! ”


Kami faham kerisauan itu. Sebab otak anak menyerap macam spounge usia 0-5 tahun ni.

Nak cari bahan mengajar pula tak sempat, balik kerja nak masak lagi, urus rumah lagi.

Jangan putus asa!!! Anda masih boleh menjadi IBU HEBAT!


APA KATA….

Channelkan minat mereka ni untuk lebih :

-kenal siapa diri mereka,
-Apa kekuatan sebenar mereka sebagai seorang Muslim?
-Siapa superhero sebenarnya?
-Apakah mukjizat yang diberikan kepada para nabi?
-Bagi anak sedar, kita sangat beruntung kerana satu mukjizat masih kekal hingga kini untuk kita manfaatkan iaitu Quran!!

==========

Susahkan nak cerita semua ni pada anak? Haaa kami ada solusinya…

Buku My Amazing Superpower

Dibuat khas untuk fasa anak 4-9tahun yang sedang kemaruk superhero.

Illustrasinya juga dipilih untuk tarik perhatian anak-anak peminat superhero.

Apa anda perlu buat?

BACAKAN sahaja untuk anak sambil ‘berselimut ’ dengan simanja!!


Nak buku ni?

WASAP SEKARANG..Klik 

KENAPA SUPERHERO MENJADI FOCUS?

Dr Ana kan ada 3 anak lelaki. Jadi permainan kereta, cerita superhero, mainan pedang and pistol memang menjadi kegemaran.

Cumanya Dr Ana ni risau la sikit bila lihat anak no 3 obses sangat dengan superhero macam spiderman, the incredibles, batman..so ini isu yang perlu diceritakan dengan mudah, lemah lembut, fun pada anak.

Sooo, terbitlah buku My Amazing super power. Purposely illustrasi dipilih seperti komik superhero lain .So anak yang minat superhero mudah tertarik.

Alhamdulillah, suprisingly anaknya terkesan dan dia boleh relate yang Allah adalah superhero. Dan manusia ada superpower juga iaitu eeman yang boleh belajar dari Al Quran.

Mukjizat nabi pun dia boleh relate dari buku ni.