KAD FLIP HIJAIYAH BERBARIS – AQIL FAYYADH-

KEISTIMEWAAN PRODUK : 

1. Membantu Mengenal Huruf Hijaiyah.Membantu pelajar mengenal huruf-huruf hijayaah dan sekali gus dapat membantu dalam pembacaan al-Quran.

2. Belajar Teknik Pemnyambungan Huruf Dengan Betul. HiJAAQ direka khas bagi membantu pelajar menyambung huruf dengan mudah dan tepat.

3. Belajar Mengeja Jawi Dengan Betul.Set HiJAAQ membantu pelajar belajar mengeja jawi dengan cepat dan tepat menggunakan kaedah menukarkan ejaan dari rumi ke jawi.

4. Merangkumi Ejaan Jawi Untuk Pelbagai Suku Kata Set HiJAAQ merangkumi teknik mengeja yang membantu pelajar mengeja perkataan-perkataan jawi yang melibatkan suku kata terbuka, suku kata tertutup, vokal diawal perkataan, dua huruf vokal dalam satu suku kata, perkataan dua suku kata atau lebih

5. Susunan Huruf Vokal Dalam Perkataan Fahami ciri-ciri setiap perkataan dan ketahui dimana perlu meletakkan huruf vokal dan dimana tidak perlu diletakkan huruf vokal

semuanya telah direka bentuk untuk membantu kanak-kanak mempelajari dan mempenalkan bentuk huruf, nama serta bunyi huruf pertama dengan cara yang mudah, cepat, tersusun serta menarik minat anak anak yang baru nak mula mengaji. Sebagai bahan Pembelajaran Pertama Saya ialah set yang sesuai untuk mengaji seawal usia.
.
Kad Alif Ba Ta BEST ini mengandungi:

✅ 37 card helaian cetakan huruf berwarna.
.
✅ 2 Warna berbeza baris dan huruf
.
✅ Tanpa border lebih jelas
.
✅ Black Wire O Binding

untuk kanak kanak yang baru nak perkenalkan huruf sebaiknya kad yg bersih dengan huruf yg jelas supaya tumpuan anak tidak terganggu.

 – SIZE = 21CM x 15CM
 – MATERIAL = KULIT KERAS
 

 – HARGA KAD FLIP = RM 24.90

DETAIL KAD FLIP

GAMBAR HIASAN

VIDEO KAD FLIP

Scroll to Top