K99 – SMART WHEEL MAGIC PHONIC

Mencari alat bahan yang boleh di gunakan untuk membaca sambil bermain? Adakah ini kriteria-kriteria alat bahan yang anda cari? 👇🏻
.
❤️ Menarik
❤️ Mesra Pengguna
❤️ Seronok
❤️ Mudah di bawa ke mana sahaja
❤️ Pelbagai aktiviti menarik boleh digunakan dengan Smart wheel ini
.
Tadaaa 😍😍 ‘smart wheel’ memenuhi kriteria-kriteria tersebut !

Keistimewaan SMART WHEEL ✅ Mesra pengguna (ibubapa/guru/pelajar )
✅ ‘cover’ suku kata terbuka ( semua vokal a i u e e o)

✅ Boleh di jadikan alat lain untuk membaca selain dari buku dan poster
✅ Boleh di jadikan alat bantu mengajar dengan aktiviti bermain roda. ‘putar dan baca ‘
✅ Saiz roda berdiameter 20 cm yang mudah di pegang dan mudah di bawa.
.
PALING BEST DAN TERBAIK 👍👍 ‘SMART WHEEL’ akan memastikan anak-anak seronok belajar membaca dan ibu ayah serta guru ‘STRESS-FREE’ dengan adanya ‘SMART WHEEL’ ini.

Material : Art Card 350 GSM Gloss Laminte
.
Harga : RM 30 SAHAJA
.
JOM DAPATKAN SMART WHEEL 😍😍

IBU AYAH, GURU , ANAK-ANAK PELAJAR

Bukan sahaja boleh di jadikan bahan bantu mengajar oleh ibu ayah xdan guru, ‘SMART WHEEL’ juga sudah pasti akan memastikan anak-anak pelajar kita teruja dan seronok membaca.

Kenapa? Sebelum ini asyik guna buku, poster, kad imbas. Kali ni ada yang lebih menarik perhatian dan sudah pasti membuatkan mereka teruja untuk belajar membaca 🥰🥰

Bila anak teruja, sudah pasti mereka akan SERONOK! Iya, seronok. Inilah matlamat teacher keluarkan ‘SMART WHEEL’. Untuk memastikan anak-anak seronok belajar membaca dan ibu ayah serta guru ‘STRESS-FREE’ dengan adanya ‘SMART WHEEL’ ini.
.

RUMAH DAN TADIKA WAJIB ADA SMART WHEEL

Untuk memastikan proses mengajar dan belajar membaca untuk menyeronokkan, ibubap wajib ada ‘SMART WHEEL’ di rumah dan guru wajib ada ‘SMART WHEEL’ di sekolah/tadika.

Smart wheel merupakan bahan bantu belajar yang dicipta untuk membantu anak-anak belajar membaca suku kata terbuka, suku kata tertutup, diftong, vokal bergandingan dan digraf.

Smart wheel dapat menarik minat anak-anak belajar membaca melalui permainan berunsur pelajaran. Selain itu, ianya juga bahan bantu mengajar yang terkini dan terbukti berkesan untuk menarik minat anak belajar membaca.

‘SMART WHEEL’ ini di reka khas oleh seorang guru yang mengajar di kelas pemulihan dan rekaan beliau ini telah mendapat johan dalam pertandingan inovasi peringkat negeri Sarawak kategori sekolah rendah pada tahun 2015.
.
JOM DAPATKAN SMART WHEEL 😍😍

Harga : RM 30

 

GAMBAR HIASAN

TESTIMONI

VIDEO

Scroll to Top