BUKU JOM BELAJAR SIFIR TAJWID

BUKU JOM BELAJAR SIFIR TAJWID

Ingatkan dalam subjek Matematik je gunakan sifir, dalam pelajaran Tajwid pun ada?? 😱 Haa menarik ni!

Korang nak tak buku-buku yang best untuk anak-anak belajar tajwid tapi tak membosankan dan anak-anak dapat buat latihan serta ada lagu-lagu yang best juga bila korang scan qr code yang ada pada buku niiii

Plus, lagi power ditulis oleh Ustaz Jasmi Amin dan Ustaz Norhisham Bin Jasmi….memang power terbaik lah kannn!

Berkonsepkan ‘ajar’ & ‘belajar’, BUKU JOM BELAJAR SIFIR TAJWID ini membantu anak-anak memahami konsep asas hukum tajwid dengan bimbingan daripada ibu bapa.

Jadi bukan anak-anak je boleh belajar tau, ibu bapa pun boleh sama-sama belajar. Panduan penggunaan buku ini juga sudah disediakan di dalam buku bagi rujukan ibu bapa, mudahkan? 😁

Kenapa ibu bapa mesti mendapatkan buku ini?

✅ Nota yang ringkas & mudah difahami
✅ Latihan disediakan bagi setiap topik
✅ Formula hukum asas tajwid juga disediakan

Mengandungi 74 muka surat bercetak yang penuh warna-warni & mampu menarik minat anak-anak untuk belajar. Terdapat 5 topik asas yang boleh dipelajari serta contoh skema jawapan juga disertakan sekali

Jangan lupa untuk hubungi agent-agent sah Mommy Happy kami bagi mendapatkan buku ini dengan harga RM 20.00 sahaja 🥰

VIDEO BUKU MARI BELAJAR SIFIR TAJWID