BK135-FUN FURQAN FULL SET

BK135-FUN FURQAN FULL SET

Cara baru yang mudah ajar anak mengaji. Setahun belajar dah boleh masuk Al-Quran. Tak perlu struggle 4-5 tahun macam sebelum ni. ๐Ÿ˜
.
Ajar anak mengaji ni memang mencabar. Betul tak mak-mak sekalian?
.
Lagi-lagi bila dah ada anak 2,3,4 dan seterusnya.hehe.. Ragam juga bertambah masyaallah. ๐Ÿ˜†
.
tapi kita tak nak lah lepas peluang,

tak nak terlepas jadi guru pertama ajar anak kenal ุฃ ุจ ุช,

ya lah semua tu saham buat kita nanti,

saham dunia, saham akhirat.
.
tapi macam mana nak ajar mengaji dengan anak yang ramai dan pelbagai ragam? ๐Ÿค” Jom amalkan tips kat bawah ni

๐Ÿงก 1# doakan anak-anak, diri kita dan keluarga jadi pencinta Quran

๐Ÿ’› 2# ajak anak baca Quran sama-sama bukan suruh je anak baca

๐Ÿงก 3# jadikan bacaan Quran rutin keluarga walaupun hanya sekejap

๐Ÿ’› 4# jgn mudah menghukum atau mengugut anak semasa mengaji

๐Ÿงก 5# anak-anak cepat bosan tu biasa, tambahkan dgn nyanyian dan mainan

๐Ÿ’› 6# puji dan raikan usaha anak yang ingin baca Quran

๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ Semoga bermanfaat buat ibu-ibu muda di luar sana!
.
.
MEMPERKENALKAN FUN FURQAN IQRA MODEN

Mengaji bersama anak sangat-sangat mudah dan menyoronokkan. Tiada lagi paksaan, tangisan dan drama!

โœ… Anak tak boring sebab boleh selak flip card dengan cepat. Tak perlu tunggu seminggu untuk pergi next page

โœ… Huruf besar hampir penuh 1 muka surat. Anak mudah fokus, ingat dan kenal. Bukan sekadar hafal

โœ… Boleh masuk Al-Quran lebih awal berbanding iqra biasa, ada yg jimat 5 tahun!
.
“Sebelum ni baca Iqra. Tp lps guna Fun Furqan anak lebih cepat dapat. Boleh baca Al Quran sama dgn abang dia. Melalui Fun Furqan dia boleh hafal dan kenal huruf-huruf, so dia boleh baca surah2 baru dgn sendirinya dgn betul. So sangat bagus Fun Furqan ni.” – Dr Aisya
.
Anda juga akan diberi FREE video tutorial mengajar anak dengan teknik yg proven.

Sangat mudah untuk ibu2 praktik ajar anak dirumah. Anak pun boleh belajar dengan seronok.
.
Apa yang ada dalam Full Set Fun Furqan Iqra Moden?

โœ… Fun Furqan 1 – Hijaiyah dengan baris lazim
โœ… Fun Furqan 2 – Huruf bersambung dan tidak bersambung
โœ… Fun Furqan 3 – Mad asli
โœ… Fun Furqan 4 – Tanda mati dan syaddah serta tajwid
โœ… Fun Furqan Wheel – roda pintar untuk anak belajar huruf hijaiyah dengan baris lazim

Habis ke empat-empat modul ini, anak dah boleh membaca Al-Quran dengan tajwid yang MANTAP!

Nak Fun Furqan IQRA MODEN?

Dapatkan dari Agen MommyHappy sekarang!

FUN FURQAN 1

FUN FURQAN 2

FUN FURQAN 3

FUN FURQAN 4

Video Fun Furqan Full Set