BK129-ALL ABOUT ME OCCUPATION (6 SET OF BOOKS)

BK129-ALL ABOUT ME OCCUPATION (6 SET OF BOOKS)

ENGLISH STORYBOOK | ALL ABOUT ME SERIES

Sesekali tukar bahan bacaan anak dalam bentuk cerita seronok jugak kan ibu-ibu 🤭

Siri buku ALL ABOUT ME ini adalah siri cerita berkenaan dengan perkerjaan.

Menariknya buku ini mempunyai bentuk potongan buku mengikut pekerjaan yang diceritakan, gambar berwarna dan penggunaan ayat mudah dimana anak boleh belajar dengan cepat kerana senang faham jalan ceritanya.

Jom la adik-adik ! dapatkan buku-buku cerita yang best ni. Atleast dah ada sedikit gambaran tentang jenis pekerjaan yang ada kat Malaysia ni kan hehe

Di dalam set ini 6 buah cerita berbeza tentang pekerjaan dengan hanya Rm 30.00 sahaja! Setiap buku juga terdapat 16 muka surat!

Jom lah dapatkan daripada agent2 Mommy Happy yang lain 😍

Video English Story Book Occupation