BE17 – 16 Set English Storybook Animal

BE17 – 16 Set English Storybook Animal

ENGLISH STORY BOOK | READ MORE ABOUT ME SERIES

Sesekali tukar bahan bacaan anak dalam bentuk cerita seronok jugak kan ibu-ibu 🤭 Siri buku READ MORE ABOUT ME ini adalah siri cerita berkenaan binatang.

Menariknya buku ini mempunyai bentuk potongan buku mengikut haiwan yang diceritakan, gambar berwarna dan penggunaan ayat mudah dimana anak boleh belajar dengan cepat kerana senang faham.

Jom la adik-adik ! bagitahu kat ibu ayah tu minta hadiahkan 1 set buku read more about me ni. Kalau nak dapatkan sebuah pun boleh tapi set lagi best!

Di dalam set ini terdapat 16 buah cerita haiwan yang berbeza dengan hanya Rm 78.40 ! Jom lah dapatkan daripada agent2 Mommy Happy yang lain 😍

ENGLISH STORY BOOKS | READ MORE ABOUT ME SERIES 
.
Wow banyaknya BUKU ANIMALS mesti anak soleh solehah khusyuk membaca
.
Buku cerita ni best tau, membina daya imaginasi anak-anak, mencintai haiwan 
.
Bentuk buku ikut bentuk haiwan tau, comel sangat, semangat nak membaca!

Laras bahasa dan kota kasa mudah, anak senang faham dan baca ulang-ulang 

16 buku dalam siri READ MORE ABOUT ME ni, boleh dijadikan hadiah boleh jadi bedtime stories  Hanya RM 78.40 sahaja

Video 16 English Story Book Animal