SEPET08-BABY SHARK PILLOW WITH MUSIC & LAMP (YELLOW)

SEPET08-BABY SHARK PILLOW WITH MUSIC & LAMP (YELLOW)

Ha, nak cari bantal peyuk baru untuk anak-anak? tapi versi ada lagu dan berlampu….Sekarang ada Baby Shark Pillow pulak 🤣 aritu ada ikan gedik, turtle gedik, ketam pun ada..semua ni boleh jadi geng bermain untuk anak-anak

Bantal macam ni selalu buat anak seronok sebab ada lagu baby shark doo doo dooo dan material nya yang gebu. Sekali picit je, Baby Shark Pillow ni akan keluarkan lagu dan lampu berwarna warni. Bila stop kena picit lagi sekali. Dari situ, anak-anak boleh belajar konsep ’cause and effect’.

🥰 BABY SHARK PILLOW, ANAK JADI CEPAT TIDUR 😍
.

🌈 Hi saya Baby shark pillow, saya peneman adik-adik ketika nak tidur atau bermain

🌈 Baby shark pillow ni menggunakan material yang menampakkan effect gebu, haaaa bila adik-adik peyuk kerr baring kerrr..terasa lembut jee, selesa tau

🌈 Saya pakai 3 BIJI AG3 bateri tau, picit je dibahagian mata tu nanti berlampu dan menyanyi lah saya. Picit semula bila nak rehatkan saya heee

🌈 Saiz saya 33 cm x 21 cm. Comel kan saya? Adik-adik mesti teruja nak jadikan saya sebagai peneman adik-adik kan 😍

Harga : RM26

Baby Shark Soft Toys (Singing + Glowing)

Product Details

Classification : Super Soft Plushie Toys

Material : Filled with Polyester cotton – cloth made by high quality velvet wool (safe for baby)

Height : 32cm
Dimension : 32 x 17 x 8 cm
Baterry : 3 x 1.5V button cell (included)
Color : Red/ Yellow / Blue

Type : Singing & Glowing


How to play
1. Open the velcro of the back of the Shark
2. Unplug an insert card in the battery
3. Pinch its head then it will sing & light

Video Baby Shark Pillow