PROMOSI BUKU NOTA TAJWID FREE BUKU LATIHAN TAJWID

MommyHappy ada buat PROMOSI🤗

Buku Latihan Tajwid yang berharga RM20 kami nak berikan PERCUMA tau dengan setiap pembelian Buku nota tajwid ,
Buku nota tajwid ni sangat bagus untuk anak anak sama ada di sekolah rendah mahupun Sekolah Menengah…lengkap dengan video panduan lagi…mak ayah pun boleh guna untuk mantapkan tajwid.

😱 Hanya RM25 sahaja Buku Nota Tajwid FREE Buku Latihan Tajwid …

APA TUNGGU LAGI JOM DAPAT KAN SEKARANG!!!

Inilah dia BUKU NOTA LENGKAP MUDAHNYA BELAJAR ILMU TAJWID edisi kemaskini 2021 ! Apa yang baharu tentang buku ni? Jom kita explore sama-sama….
EDISI KEMASKINI 2021 ini dilengkapi dengan imbas QR kod video panduan mengajar Ilmu Tajwid mengikut topik di dalam buku DAN menggunakan ART PAPER bagi pengisian isi dalam…..
Tak perlu risau lagi sebab buku ini merangkumi kesemua asas-asas Ilmu Tajwid….lagi best buku ini berbentuk nota dan carta yang lengkap, juga menggunakan bahasa yang moden dan mudah difahami.
Nak lagi best ? ia juga dilengkapi dengan contoh-contoh bagi setiap hukum…memang sesuai sangat digunakan oleh ibubapa, murid murid yang bersekolah rendah dan juga orang dewasa untuk mengajar anak2 dirumah kerana mempunyai panduan yang sangat lengkap.
🥰🥰 Kesimpulannnya, buku ini sangat bagus dan sesuai untuk kesemua peringkat usia untuk mereka mendalami ilmu Tajwid agar dapat mengetahui cara membaca bacaan Al-Quran dengan betul seperti yang dituntut dalam agama Islam
Pastikan anda order hari ini juga ya. Kena order cepat tau sebab buku ni sedang mendapat permintaan yang luar biasa hebat ‼️
Mempunyai 62 m/s dan buku bersaiz A4…wahh memang puas hati ni buat bacaan dan rujukan ketika hadir kemana-mana kelas tajwid…

FREE BUKU LATIHAN TAJWID

Apa yang best Buku Latihan Mudahnya Belajar Ilmu Tajwid ini??
💙 Latihan-latihan di dalam buku ini disusun mengikut topik yang sama seperti Buku Nota Lengkap Mudahnya Belajar Ilmu Tajwid
💙 Skema jawapan disediakan di muka surat belakang
💙 Pengisian yang kemas, tersusun & mudah difahami
💙 Sesuai untuk semua peringkat umur
Buku latihan ini masih menggunakan material yang sama seperti buku nota iaitu material simili 80gsm, bersaiz A4 & mempunyai 62 muka surat.
GAMBAR HIASAN

TESTIMONI

VIDEO NOTA TAJWID

VIDEO LATIHAN TAJWID

Scroll to Top