KOMIK RAMADAN MOMMYHAPPY

KOMIK RAMADAN MOMMYHAPPY

” Di dalam setahun, akan datang satu bulan yang penuh dengan rahmat, keampunan dan keberkatan. Ia juga merupakan bulan yang paling mulia dan anugerah yang terindah dari Allah s.w.t kerana Al Quran yang diturunkan di dalamnya”

Adakah pernah kita terfikir bagaimana cara untuk anak-anak kita dapat mengetahui tentang apa itu bulan Ramadhan?

Adakah pernah kita terfikir bagaimana cara untuk anak-anak kita lebih rajin Beri’badah di dalam bulan Ramadan?

Kadang-kadang kita pun buntu untuk mencari cara bagaimana supaya anak-anak kita lebih bersemangat untuk turut serta berpuasa dengan kita, bagaimana anak-anak kita lebih bersemangat untuk membaca Al-Quran dan solat sunat Tarawih dengan kita.

Jadi, kami daripada Syarikat MommyHappy Group bersemangat untuk sama-sama membantu ibu/bapa menyelesaikan masalah ini supaya Ramadan pada tahun ini lebih memberikan makna yang sempurna buat diri kita dan juga anak-anak kita 😊

Kami bawakan kepada anda semua SEBUAH KOMIK RAMADAN yang di dalamnya padat dengan pengisian tentang bulan Ramadan dan cara yang terbaik bagaimana untuk menjalani ibadah di bulan ini dengan sempurna!

KOMIK RAMADAN ini sesuai dibaca untuk setiap lapisan umur, kanak-kanak, pelajar sekolah rendah atau menengah dan sesiapa sahaja yang ingin mengetahui tentang bulan Ramadan dengan cara yang santai namun padat.

KOMIK RAMADAN ini bersaiz B5, berwarna warni dan mempunyai 43 muka surat.

KHAS UNTUK SEMUA PEMBELI BUKU KOMIK RAMADAN INI ‼️ anda akan dapat PERCUMA JADUAL PUASA SELAMA 30 HARI YANG BERSAIZ A3 ❤️

DAPATKAN SEGERA pada Harga RM 15.00 sahaja daripada ejen mommy happy seluruh Malaysia‼️

Video Komik Ramadan

Testimoni Komik Ramadan