BK107-BUKU LITTLE MUSLIM MAZE BOOK

BK107-BUKU LITTLE MUSLIM MAZE BOOK

PROMOSI VALID BERMULA 26 FEB 2021 JAM 9 PAGI HINGGA 28 FEB 2021 JAM 11.59 MALAM

[PROMOSI BUKU LITTLE MUSLIM MAZE BOOK SAHAJA WITHOUT FREE MARKER PEN & BUKU MAZE ]

APA YANG BESTNYA LITTLE MUSLIM MAZE BOOK ❓

Perasan tak mommies? Bila dah dewasa ni pun kadang-kadang ada antara kita cepat stress bila ada problem. Semua org ada problem masing-masing. Cuma cara kita ‘handle’ dan ‘solve the problem’ tu yang SANGAT penting

Lepas banyaaaak research dibuat, ‘problem solving skills’ ni sebenarnya lagi bagus kalau kita dpt terapkan sejak kecik tau mommies. ‘Alah bisa, tegal biasa’ orang-orang dahulu cakap 😄

Penyelesaiannya, kita perlu tolong anak-anak kita dengan menyediakan aktiviti utk tingkatkan problem solving skill ni. Antaranya adalah, selesaikan MAZE! HA..

Buku LITTLE MUSLIM MAZE BOOK ini sangat bagus dan bermanfaat. Kali ni kami bawakan julung-julung kalinya Islamic Maze Book utk anak-anak mommies belajar tentang:

🌈 Rukun Islam
🌈 Rukun Iman
🌈 Tiga masjid penting dlm Islam
🌈 Bulan-bulan Islam
🌈 25 Rasul
🌈 Prophet Muhammad’s companion
🌈 Prayer times
🌈 Step of wudhu
🌈 Alif ba ta
🌈 Arabic numbers

Note : Boleh klik dan kalau nak pic just klik lama2 then download.

Harga SEBUAH adalah RM 29.00 tetapi kami nak berikan pada harga terbaik iaitu RM20.00 SAHAJA

Jadi TUNGGU APA LAGII ??? Jom cepat2 dapatkan sekarang kerana stock adalah limited hanya 1000 unit sahaja!

klik wassap di bawah sekarang 👇🏻
http://www.wassap.my/6

FREE MAZE ACTIVITY BOOK

Video Little Muslim Maze Book